Haberde Bursa

Özdağ Bursa’da vatandaşla buluştu!

23.03.2024
6

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 31 Mart yerel seçimleri öncesi başkan adaylarıyla yaptığı seçim programları kapsamında bugün Bursa’ya geldi. Karacabey’i ziyaret eden Özdağ daha sonra Kapalıçarşı esnafını selamladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Bursa'da vatandaşla buluştu!

MAHMUT VURAL – MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Yerel seçimlere 8 günün kalmasının ardından Genel Başkanlar ve partilerin Belediye Başkan Adayları seçim çalışmaları için bir araya geliyor.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ seçim programı kapsamında Bursa’ya geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın gercekleştirdiği ziyarete Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı‘nın yanı sıra İlçe Belediye Başkan adayları ve ilçe başkanları eşlik etti.

ÖZDAĞ’A YOĞUN İLGİ 

Özdağ, ziyaretlerine Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı‘yla birlikte Zafer Plaza AVM önünden başladı.

Türk bayraklarıyla karşılanan Özdağ‘a ilgi oldukça yoğundu.

Zafer Partisi seçim çadırında açıklama yapan Özdağ‘ın konuşmasından satır başları şöyle;

Birileri yine Türk’ün uyduğunu sandıklarda Türk milleti uyanıyor ve ülkesinin bu sefer sessiz işgaline karşı ayağa kalkıyor. Bunun öncülüğünü de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği Türk gençleri yapıyor.  Türkiye’nin her yerinde, her ilçesinde Türk milletinin zaferinin adım adım yaklaşımını görüyoruz Ülkemizin göçmenistan olmasına müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’nin Avrupa Birliği önündeki hendek olmasına izin vermeyeceğiz. Bütün hayatı boyunca Türk milleti, devleti ailesi için namusuyla, şerefiyle çalışmış 16 milyon emekli, dul ve yetim var bu ülkede. Aldıkları maaş 10 bin lira. Eğer dulsan 5 bin lira alıyorsun. Bu insanlar para istedikleri zaman ‘para yok, zam yaparsak enflasyon artar’ diyorlar. Türk emeklisine verdiğin para enflasyon artırıyorsa, Suriyeliye verdiğin 11 milyar dolar artırmıyor mu?

“TÜRK MİLLETİ İNSAN DEĞİL Mİ?”

Para yok diyorlar, resmi hesaplarda. 2012’den bu yana dünyanın değişik ülkelerine insani yardım adı altında 80 milyar dolar yardım yapmışlar. Süleyman Soylu en fazla yardımı 7 milyar dolara biz yaptık diye övünüyordu. Türk milleti insan değil mi? İnsani yardım yapacağınıza Türk çocuklarına yardım yapın. 10 bin lirayla geçinmek zorunda olan Türk emeklisine yapın. Akdeniz’i, Ege’yi dolaştım. Oralarda Alman emekliler sahillerde cappucino içiyor. Türk emeklisi kendi kasabasjnda 10 lira verip 2 çay içemez. Sonra Avrupa bizi kıskanıyor diyorlar. Onlar ancak senin sarayını kıskanır. 13 tane uçağını kıskanır. Alman başbakanın bile 13 uçağı yok. 5 tane firma bütün ihaleleri alıp Türkiye’yi sömürüyorlar. Dünyada 3 kuruşa mal olurken burada 30 kuruşa mal oluyor.

“TÜRKİYE’NİN ZENGİN KAYNAKLARI SÖMÜRÜLÜYOR”

Türk milleti fakir, Türkiye’nin zengin kaynakları sömürülüyor. Türk işçisinin de işine göz diktiler. Türk milleti ve devletine pahalı Türk işçisini çalıştırmaz sigortasız yabancı işçi, Suriyeli, Afganı çalıştırırsanız emekli maaşlarını kim ödeyecek? Zafer Partisi, Türk gençliğinin, Türk işçisinin, Türk sermayesinin partisidir. Bunlar muhalefetten düşmemek için çalışıyorlar. Oylarınızı bölmeyin, gerçek muhalefet partisi olan Zafer Partisi’nde toplayın.

Esnaf ziyaretleri sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdağ, Anadolu Kalesi projesiyle sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>