Haberde Bursa

Nevin Tercan ödül gecesinde şıklığını konuşturdu!

25.07.2023
291

İstanbul’da yer alan Bostancı Green Park Otel’de düzenlenen Golden Angel Awards ödül gecesinde kariyerinde başarılı olanlar ödülünü aldı.

HABER SEDAT SARIKAYA

Ödül gecesinde Sanatçılar,Oyuncular ve İş insanları ödüllerini aldı.Geceyi Tuğba Özay ve Olcay Kutluca sundu. Balkan Sanatçısı Otilla’da ödül gecesinde ödülünü aldı. Gecede Nevin Tercan “Yılın en başarılı güzellik ve estetik akademisi ” ödülünü aldı. Nevin Tercan ödül gecesinde şıklığını konuşturdu.Nevin Tercan gecede hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

YORUMLAR

  1. Zuhal Uygunozlu dedi ki:

    ABT School Nevin hanım sayesinde Estetik Pratitioner oldum.Londra da hemşirelik yapmak yerine bu mesleğe geçiş yaptım.Desteğini hiç esirgemeyen her anlamda destek olmuş bir insan.Burada özellikle Türk insanların kalkınması ve başarılı olması için elinden geleni yapan bir insan.👍🧿💕

    1. Nevintercan dedi ki:

      Zuhal hanim’cigim, guzel yroumunuz icin cok tesekkur ederim, siz cok buyuk bir yetege sahipsiniz ve yillarin verdigi hemsirelik tecrubeniz ile muhtesem sonuclar elde ettiniz. Asil ben size cok tesekkur ederim, okulumuzu tercih ettiginiz icin.

>