Haberde Bursa

MÜRSELKÖY MEHMET İLHAN MUHTARA GÜVEN OYU VERDİ..!!

02.04.2024
3

Mürselköy’e ilk döneminde  20 yıllık hizmet getiren bu anlamda Bursa’mızın en başarılı Muhtarları arasında da kendisine yer bulmuş olan Mehmet İlhan Muhtar  31 Mart’ta gerçekleştirilen muhtarlık seçimlerinde Mürselköy’de yaşayanlardan tekrardan 5 yıllık güven oyu aldı..

****Mehmet Muhtarım ilk döneminizde gerçekten bir çok hizmetin gelmesi anlamında bayağı bir efor sarf ettiğinizin yakından tanığıyız. Biz  Mürselköy’e geldiğimizde burasını   tanıyamadık. Dokunuşlarınızla, çalışmalarınızla , getirdiğiniz hizmetler ikinci seçiminizden başarılı bir şekilde çıkmış olmanız  burada yaşayan insanlarımız tarafından da beğenildiğiniz anlamına geliyor. Bu anlamda bizlere neler söylersiniz.

KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ..!!

—-Tekrardan seçim sonrası hemen Mürselköy’e  gelmiş olmanızdan dolayı ben de size teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle bana destek olan olmayan bütün halkımıza buradan teşekkür etmek istiyorum tekrardan güvenerek beni ikinci kez  muhtar olarak seçtiler. Tabii burada ilk 5 yılda ortaya koyduğumuz performans, getirdiğimiz hizmetler anlamında da burada yaşayan insanlarımızdan güvenoyu almak bizleri ziyadesiyle memnun etti bundan sonra da inşallah kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz.

****Mehmet Muhtarım bir çok hizmetin Mürselköy’e gelmesini sağlamışsınız ki burada yaşayanlar sizi tekrardan seçtiler,peki bundan sonra neler var hedefinizde.?

TOP SAHASI ,SPOR SALONU ÇOK ÖNEMLİ..

—Söylediğiniz üzere ilk dönemimiz dolu dolu geçti tabi o süreçte birde pandemi dönemide vardı biliyorsunuz.İkinci dönemimizde hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edeck. Burada tabii gençlerimiz top sahası istiyor bu anlamda belediyemizin tabii buna el atması lazım onların desteğiyle bu iş olur. Ayrıca kapalı spor salonu ile ilgili de bir salon bekliyoruz, bu anlamda belediyelerimizle iletişime geçtik yine birkaç iş adamımızla daha görüşmeler gerçekleştirdik ve onların sponsorluğuyla ve  onların desteğiyle bu hizmetleri getireceğiz bu şekilde devam ediyoruz.

 KÜTÜPHANEYİ HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ..!!

—-Dediğim gibi futbol sahası bizim için çok önemli. Bunun yanı sıra mahallemizdeki kadınlarımızla ilgili gençlerimizle ilgili aktiviteler yapabilmeleri ile ilgili bir alan olması lazım.Bu anlamda onlara önem vermemiz lazım, bizim burada okullarımız var köyün içerisinde Anadolu Teknik Lisesi var 400 tane öğrenci var orada sabahları her yer burada sokaklar dolu öğrencilerle biz diyoruz ki; Burada en azından bir  kütüphane tarzında bir yer olursa kütüphane de hem kitap okur öğrencilerimiz hem de derslerini yaparlar.Soğukta dışarıda kalmamış olurlar.Bizim kendi gençlerimizde o şekilde gençlerimizi toplayabiliriz kütüphanemizde. Bayanlarımızla yine iğne oyası diyorlar 2 seneden beri o şekilde çalışmalar yapıyoruz halk eğitimden destek alarak devam ediyoruz. Daha da değişik şeyler olursa çok daha güzel olur.

****Muhtarım görmüş olduğumuz kadarıyla nüfus yapısı anlamında ve eğitim kurumlarıyla da iç içe olan Mürselköy’e birçok mahallede gördüğümüz o mahalle Konakları çok yakışır gibi geliyor?

MAHALLE KONAĞI MÜRSELKÖY’E ÇOK YAKIŞIR..!!

—- Bence de çok yakışır mesela şu anda muhtarlık  binasında da olabilir mesela böyle bir Mahalle Konağı Muhtarlığı Meydanı alabiliriz burasını altlı üstlü donanımlı bir tadilat neticesinde güzel işlev sağlayan bir donatı alanı kazanabilir mahallemiz. Bu anlamda da çalışmalar yapacağız bunun hayata geçmesiyle de ilgili girişimlerde bulunacağız.

****Mehmet Muhtarım gördüğümüz kadarıyla  ilk 5 yıllık  görev sürecinde  siz Mürselköy’e  gerçekten 20 yıllık neredeyse 25 yıllık bir hizmet getirmişsiniz ve bazı hizmetlerle de ilgili artık son adımları yapmak üzeresiniz.Peki nüfus değişikliği ne şekilde oldu nüfus hızlı bir şekilde artıyor değil mi Mürsel köyde?

MÜRSELKÖY BÜYÜYOR,NÜFUSU SÜREKLİ ARTIYOR..!!

—Nüfus çok artıyor gerçekten de 2019 yerel seçiminde 1.200 civarında seçmen varken şu anda 1700 küsür seçmen var, gerçekten çok fazla bir artış oldu toplam nüfus da yine 2.800 civarında bir nüfusumuz bulunmakta.Şu anda yapılan inşaatlara sitelere bakarsanız gelecek seçimlerde  nüfusumuz 5 binide  geçecek gibi gözüküyor .Bademli’den sonra bizim bu tarafa doğru geliyor ,buraları rağbet görüyor.Çünkü oralarda da pek yer kalmadı ,bizim burada mahallemizde imara açılacak yerler de bulunmakta imara açıldıktan sonra buraları iyice rağbet görecek.

****Mürselköy’ün  gerçekten hava temiz, oksijen yoğun bu da sanırım bu bölgeye olan ilgiyi arttırıyor,etrafta yemyeşil ayrıca.

MUDANYA’YA ULAŞIM ANLAMINDA GİRİŞİMLERİMİZ OLACAK..!!

—Bizim havamız gerçekten temiz havadan Tabii denize de çok yakın bir bölge burası Deniz havası alıyor. Burada tabii TED Koleji,Kültür Okulları,Yine bizim okulumuz var köyümüzün içerisinde Anadolu Teknik Lisesi köyümüzün içerisinde Emine Örnek de yine tam sınırımızda bulunuyor.3 okul sınırlarımız içerisinde bir okulda hemen sınırımızda bulunmakta. Bu anlamda mahallemiz eğitim kalitesi anlamında da güzel bir noktada. Burada tabii biraz trafik sıkıntısı yaşanıyor sabahları Okul girişlerinde ,okul çıkışlarında sıkışıklık oluyor, bizim buradan mesela 5 dakika 10 dakika arayla Büyükşehir’in otobüsleri minibüsleri Organize Sanayi bölgesine kalkıyor biri geliyor biri gidiyor bir sıkıntı yok. Gerçekten de tabii ilk zamanlarda bir ulaşımla ilgili sıkıntılar vardı o zamandan beri ortaya koyduğumuz çalışmalar neticesinde bu ulaşım sorunu da çözülmüş oldu. Eskiden günde 3-4 kere gelirken bu okulların vesaire ulaşımla ilgili ek araçların  devreye konulmasıyla bu minibüs ve otobüsler beşer onar dakikada bir gidip geliyorlar bir eksiklik olarak buradan bağlı olduğumuz Mudanya’ya bir aracımız yok bununla ilgili de görüşmelerimiz yaptık en kısa zamanda inşallah Mudanya’ya da Ulaşımın sağlanması açısından devreye sokmaya çalışacağız,bu hatta   sabah akşam bir araç gitse gelse yeter zaten.

***Son olarak buradan seni tekrardan seçen ,güven oyu veren Mürselköy’de yaşayan insanlarımıza neler söylersiniz muhtarım.

MÜRSELKÖY’DE YAŞAYAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..!!

—-Yaptıklarımız yapacağımızın teminatıdır.Köyümüzde vatandaşlarımız köy halkımızla en iyi hizmetin gelmesi ile ilgili çalışmalar ortaya koyuyoruz, kimseyi ayırt etmiyoruz hem sitelerimize hem köyümüze en iyi hizmetin gelmesi ile ilgili çalışıyoruz.

HERKESİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLAMAK İSTİYORUM..!!

Değerli halkımızda bunun farkında beni ,ekibimizi tekrardan seçmiş olmalarından dolayı ben hepsine tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum.İlk dönemimizde biliyorsunuz pandemi sürecide yaşadık,bu yeni dönemde inşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek kaldığımız yerden devam edeceğiz.Son olarak ben başta Mürselköy’de yaşayan insanlarımız olmak üzere herkese Mudanya’da yaşayan Bursa’da yaşayan ülke genelinde yaşayan herkese ,tüm insanlarımıza  Mürselköy’den sevgilerimi, selamlarımı gönderiyorum, hayırlı Ramazanlar demek istiyorum, ayrıca Ramazan Bayramı’na da çok az sayılı günler kaldı herkesin bayramını da şimdiden kutlamak istiyorum.Diyerek sözlerini tamamladı.

MEHMET İLHAN MUHTAR İLE MÜRSELKÖY ÇOK MUTLU..!!

5 yıllık süreçte insan üstü çabayla Mürselköy’e bir çok hizmetin gelmesini sağlayan bu anlamda Bursa’mızın kesinlikle en başarılı muhtarları arasında yer alan gayretli, çalışkan  Mehmet İlhan Muhtar kesinlikle bütün muhtarların en zor seçimi olan   ikinci seçiminden de başarılı bir şekilde güven oyu almasından dolayı kutluyor ,bundan sonraki süreçlerde de daha uzun dönemler Mürselköyümüze hizmet edeceğine olan inancım tam.Bizlerde değerli muhtarımıza başarılar diliyor,ayrıca her zaman yanında olduğumuzu da eklemek istiyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>