Haberde Bursa

Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir zaman taviz vermeyecek!

27.12.2023
2

MHP Genel Bakanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef alarak “Özgür Özel aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir” dedi. Dem Parti’yi de hedef almayı ihmal etmeyen Bahçeli, “57 DEM milletvekilinin maaşının ve hazine yardımının derhal kesilmesidir. Bu paralar şehit ailelerine aktarılmalıdır. Hazine yardımı almaları rezalettir” ifadelerine yer verdi. Bahçeli, AYM’nin kapatılmasını yineledi ve Can Atalay kararı üzerinden AYM üyelerini ‘kara cübbeli işbirlikçiler’ diye niteledi. Bahçeli ayrıca, DEM Parti’nin Hazine yardımına ve vekil maaşlarına el konulmasını talep etti. Bu açıklamalar sonrası CHP ve DEM Partiden gelen cevaplar karşısında MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman X Hesabından bir dizi açıklama yaparak; ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu hafta grup kürsüsünde adeta ikiyüzlülüğün kitabını yazmış,  CHP’yi içine düşürdüğü çukurdan çıkarmak için çırpınmış ve çırpındıkça batmıştır.

TBMM’de teröre karşı ilan edilen ortak bildiriye imza atmayarak teröristlere moral kaynağı olan Özgür Özel, PKK argümanları ile TSK’ya hesap sormaya kalkacak kadar rotasını şaşırmış, CHP’nin bir milli güvenlik sorunu olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Ayrıca uzaktan kumandalı Özgür Özel konuşmasında “bölgeden çok çelişkili haberler geliyor” diyerek neyi kastettiğini de açıklamak zorundadır. Zira CHP’nin operasyon bölgelerinde TSK dışında hangi kaynaklardan bilgi aldığı izaha muhtaçtır.

Henüz şehitlerimizin cenazeleri bile kalkmadan şehitlerimizin katilleri ile birlik olan Özgür Özel şunu iyi bilmelidir ki; “Özerklik, federasyon, anayasanın ilk dört maddesi” gibi konular Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir zaman taviz vermediği kırmızıçizgileridir ve duruşumuz geçmişten bu güne tartışmasız bir şekilde ortadadır.

CHP, eğer bu konularda samimi ise; bölücü taleplerini sonsuz bir hoşgörü ile karşıladığı DEM’in “özerklik, federasyon, anayasanın ilk dört maddesi” hakkındaki düşmanca yaklaşımı karşısında buyursun tek bir söz söylesin. Söyleyemez!

Özgür Özel; buyursun samimiyse DEM’lilerin terörist başını öven alçak söylemlerine tek bir söz etsin. Edemez!

Çünkü CHP demek DEM demektir. Ne yazık ki; CHP demek terör uzantılarının sesi, terör yandaşlarının umudu demektir.

Hikâyesi başlamadan biten, genel başkan olduğu ilk günden itibaren terör uzantılarına selam yollamaktan bir adım öteye gidemeyen Özgür Özel’in, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye söz söylemeye hakkı yoktur ve haddi de değildir.

Diğer taraftan, büyük Türk milletini tehdit etmeye cüret eden terör partisi DEM de tıpkı CHP gibi Genel Başkanımızı hedef almıştır.

Bu “zararlı ikilinin” birlik olup Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef almaları elbette tesadüf değildir.

Buradan Genel Başkanımız hedef alan DEM Partisi’ne sesleniyoruz; yalnızca eş genel başkanınız değil, Türk milletini terör ile tehdit eden, birliğine ve vatanına göz diken her terör uzantısı soysuzdur.

Şunu kulağınıza küpe edin ki; Türkiye Cumhuriyeti terörle mücadelesini sürdürecek, son teröristin kökü kazınana kadar da durmayacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>