Haberde Bursa

Kültür ve eğlence dünyasının markası D&R büyümeye devam ediyor D&R’ın 221. mağazası Isparta’da açıldı

03.02.2023
506

Kültür, sanat ve eğlencenin değişmez adresi D&R Türkiye’deki 221’inci, Isparta’daki ikinci mağazasını açtı. 20 Ocak Cuma günü Isparta Meydan AVM’de gerçekleşen açılış ile bir keşif dünyası daha hayata geçti.

Türkiye’nin en büyük kültür, sanat ve eğlence platformlarından biri olan D&R, 2023 yılında farklı lokasyonlarda yeni mağazalarla büyüme yolculuğuna devam ediyor. D&R, Ocak 2023 tarihi itibarıyla 221. mağazaya ulaştı.

Kültür sanat tutkunlarının yeni buluşma noktası, Isparta’da Meydan AVM oldu. Isparta’da 20 Ocak’ta açılan ikinci D&R mağazasında yine kitaptan müziğe, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünleri meraklılarıyla buluşuyor.

Türkiye’nin farklı şehirlerinde açtığı yeni mağazaları ile büyümesini sürdüren D&R, aynı zamanda dr.com.tr ile kültür ve eğlence dünyasının yeniliklerini ve kullanıcılarının beklentilerine göre seçtiği ürün ve markaları, Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerine kolay ve keyifli bir alışveriş deneyimiyle ulaştırıyor.

www.dr.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>