Haberde Bursa

Kitap hediye etmenin önemini hatırlatan o güne az kaldı… Kime, hangi kitap hediye edilmeli?

Okuyan ve keşfeden bir toplum için çalışan D&R, her sene kitapseverlerin okuma sevgisini doyasıya paylaştığı Kitap Hediye Günü’nde sevdiklerinize armağan edeceğiniz kapsamlı bir kitap seçkisi hazırladı.

“Kitap Hediye Günü”; kitabın değeri, okuma alışkanlığını ve kitap hediye etme kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla her yıl Nisan ayının üçüncü Pazar günü kutlanıyor. Kitap hediye etmenin önemini hatırlatan D&R da bu önemli günü; okuyucuları sevdikleri eserlerle buluşturacak zengin kitap hazinesi ve bu hazineye ulaşmayı kolaylaştırmak adına sunduğu eşsiz fırsatlarla kutluyor.

Kitap hediye etmek neden önemli?

Düşünceyi besleyen, ufku açan ve insanın bakış açısını güçlendiren kitaplar, empati kurma yeteneğini geliştirdiği gibi kişiye özgüven sağlıyor ve stresi azaltıyor. Kitap okuyarak bireysel gelişimine yatırım yapan toplumlar, daha hızlı geliştikleri gibi refah seviyesini de yükseltiyorlar. Bu nedenle uzmanlar, 7’den 70’e herkesin mutlaka düzenli olarak kitap okuması gerektiğini belirtiyor. O halde kitap hediye etmek, birine değer verdiğinizi ve onu düşündüğünüzü göstermenin en güzel yollarından biri değil mi? İşte D&R’ın her zevkten ve her yaştan kitapsever için hazırladığı hediye kitap önerileri…

Spor tutkunlarına özel biyografik eserler

Kapsamlı kitap seçkisi, sporun önde gelen figürlerinin hikayelerini anlatan “Enzo Ferrari: İnsan ve Efsane”, “Futbolun Mozart’ı Messi ve “Allen Iverson Efsanesi” gibi eserlerle spor tutkunu arkadaşınızın favorisi olmaya aday kitaplardan.

Filmkolikler için Oscar’lık uyarlamalar

Dolunay Katilleri”, “Zavallılar” ve “Amerikalı Prometheus”; bu sene Oscar başta olmak üzere sinema alanında ödüllere doyamayan filmlerin kitap uyarlamaları olarak, sinema tutkunu arkadaşınıza hediye edebileceğiniz başyapıtlardan.

Aşıklara ve romantiklere özel…

Gabriel Garcia Marquez’in sınırlarla çevrili sınırsız bir aşkı anlattığı “Kolera Günlerinde Aşk”ı, Dostoyevski’nin “Beyaz Geceler”i ve son zamanların en popüler romantik aşk kitaplarından “Icebreaker”; sevgilinize aşkınızı temsil eden en iyi kitaplardan biri olabilir.

Kişisel gelişim meraklılarına…

Kendini geliştirmek, hayat anlayışını ileri götürmek isteyenler için D&R’ın seçtikleri; nörobilimci ve yetenekli bir bilim anlatıcısı olan David Eagleman’ın “Canlı Devre”si, John Stuart Mill’in “Düşünce ve Tartışma Özgürlüğü Üzerine” adlı eseri ve tarihin en ‘kötümser’ filozoflarından biri olarak görülen Arthur Schopenhauer’ın “Mutlu Olma Sanatı”.

Kitap hediye gününe özel D&R fırsatları

D&R’ın Kitap Hediye Günü’ne özel hazırladığı bu listeden sevdiklerinize armağan edeceğiniz kitaplar için Nisan ayı boyunca geçerli olan; tüm kitaplarda “ikinciye %50”, seçili ithal kitaplarda sabit fiyat (9 TL, 19 TL, 39 TL, 89 TL) ve seçili eğitim test kitaplarında %50 indirim kampanyasından yararlanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>