Haberde Bursa

KELES, İSMAİL YENİ İLE DEĞİŞİME HAZIR

27.01.2024
6

İYİ Parti Keles Belediye Başkan Adayı İsmail Yeni, Keles’i mahalle mahalle, sokak sokak adeta arşınlıyor.

Hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkan Adayı İsmail Yeni, bu kez Uzunöz ve Menteşe Mahallelerinde vatandaşların nabzını tuttu.
Doğma büyüme Kelesli olmanın verdiği avantajla Keleslilerin samimi ve içten teveccühlerine mazhar olan İsmail Yeni, 31 Mart’a giden yerel seçim sürecinde, vatandaşlarıyla en fazla hemhal olan Başkan Adayı olarak dikkatleri çekiyor.
Keles’in, istediği ve beklediği belediyecilik hizmetlerini bir türlü alamadığını vurgulayan İsmail Yeni, “Osmanlı’nın Bursa’yı fethetmeden önce otağ kurarak feyz aldığı ve Keles’in emsalsiz dağ havasından aldığı yüksek enerji ve motivasyonla Bursa’yı zapt ettiğini vurgulayan Başkan Adayı Teni, “Keles’in yeniden, tarihten aldığı o muhteşem güçle, hak ettiği biçimde dört başı mamur bir ilçe olmasını mutlaka sağlayacağız” dedi.
Keles’in hayvancılık ve tarıma dayalı ekonomisini yeniden canlandırmanın, Belediyenin öncelikli hedefi olacağını ifade eden İsmail Yeni, “Buna bir de mutlaka turizmi ekleyeceğiz. Keles hayvancılık ve tarımın yanı sıra dağ turizminin geliştirileceği çok yönlü özelliklere sahip olan bir ilçemizdir. Ne yazık ki bugüne kadar Keles’i yerli ve yabancı turizme açmaya yönelik önemli bir çaba gösterilmemiştir. Bunu da geçtik, Keles ekonomisinin asıl unsurları olan hayvancılık ve tarım neredeyse bitme noktasına getirilmiştir.
İlçemizin nüfus kaybına uğramasının, gençlerimizin kente göçmüş olmalarının da asıl nedeni de budur.


Allah nasip eder de hemşerilerimiz bize yetki verirlerse, bütün gücümüzü ‘Daha İYİ Bir Keles” için seferber edeceğiz.

Sözümüz söz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>