Haberde Bursa

Karacabeyliler Derneği hemşehrileriyle iftarda

27.03.2024
3

Bursa Karacabeyliler Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde hemşehrilerini bir araya getirdi.

Bursa Karacabeyliler Derneği hemşehrileriyle iftarda buluştu

Bursa Karacabeyliler Derneği, Ramazan ayında her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

karacabeyliler dernegi 02

İftar yemeğine, Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Erkan Bilör, Karacabeyliler Derneği Başkan Yardımcısı Yasin Gök’ün yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, 27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, 24. ve 25. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, İYİ Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Orkun Özeller, İYİ Parti Karacabey Adayı Fatih Karabatı, Bursa Karacabeyliler Dernek yönetimi, çok sayıda dernek üyesi ve Karacabeyli vatandaşlar katıldı.

Bursa Karacabeyliler Derneği hemşehrileriyle iftarda buluştu
ahmet kilic mustafa esgin
erkan aydin nihat yesiltas

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Bilör, “Bursa’da yaklaşık 125 bin Karacabeyli hemşehrimiz yaşıyor. Bursa’nın en aktif ilçe derneklerinden biriyiz. Karacabeyimizi, Bursamızı ve hatta ülkemizi yılda iki defa olmak üzere yurtdışında yöresel oyunlarımızla temsil ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz.” dedi.

karacabeyliler dernegi 01

İftar gecesinde çocuklar için palyaço gösterileri ve semazen gösterisi yapıldı.

semazen 0123
karagoz hacivat 01
ahmet kilic mustafa esgin 023
erkan aydin nihat yesiltas 0123
karacabeyliler 00213
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>