Haberde Bursa

İZNİK VESTEL ÖZNUR KURT’TAN ÖRNEK BİR PROJE

20.01.2023
512

Bursa /İznik Kılıçaslan ortaokulu 6/e sınıfı öğrencilerine İznik Vestel bayii Öznur kurt erken karne hediyesi olarak kahvaltı verdi.

Kılıçaslan orta okulu müdürü Bilal çelik, sınıf öğretmeni Kenan Kodal, Vestel Marmara bölge satış şefi metin turan, Vestel Marmara bölge satış temsilcisi murat Altun dağ, Vestel Marmara bölge asist sorumlusu ilhan Türker ile birlikte ilçemizde hijyenik ve deneyimli ekibiyle kendinden söz ettiren İznik Enfal ızgarada buluşarak 17.01 2023 Salı günü birlikte kahvaltı yaptılar.

İznik’te başarılı çalışmalara imza atan Vestel bayii Öznur kurt yapmış olduğu birçok etkinlik sonrası bu sosyal sorumluluk proje kapsamlarına devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Öznur kurt “bende bugün buna benzer düşüncelerle başkalarına da örnek olmak  ümidiyle …. Kimimiz evladını, kimimiz yeğenini, kimimiz komşu çocuğunu, kimimiz sevdiği bir miniği mutlu etmeyi sevmez mi, bende bu gün bu çocuklarımızı gülümsetmek istedim. Kahvaltıda yarışma yaptık ve ödüller dağıttık, elma şekeri ikram ederek sevinçlerine ortak olduk çocukların sevindiğini görünce daha da mutlu olan kendime çok minnettarım :)))

Kılıçaslan orta okulu müdürü Bilal çelik, sınıf öğretmeni Kenan Kodal, Vestel Marmara bölge satış şefi metin turan, Vestel Marmara bölge satış temsilcisi murat Altun dağ, Vestel Marmara bölge asist sorumlusu ilhan Türker bizleri çok güzel ağırlayan Enfal ızgara ekibine, bana arkamda gözüm gibi yardımcı olan ekibime Rabia Zeynep, Nursi’m Arabacı çok çok minnettarım böylece sorunsuz bir sosyal sorumluluk projesin tamamlamış olduk. ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>