Haberde Bursa

İYİ Partiden Osmangazi’de Sert Çıkış!

06.07.2023
230

Osmangazi Belediyesi’nin bağışla elde edilen bina ve arsaların satışına ilişkin İYİ Parti ve CHP mevclis üyeleri, bağışların kaynağını sorguladı. AK Parti Meclis Üyesi Cemal Balabanoğlu ise “Üzümünü ye, bağını sorma” yanıtını verdi. Osmangazi Belediyesi’nin Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda bağışla elde edilen bina ve arsaların satışına yönelik konu tartışmalara neden oldu. Bağışla gelen arsa ve binaların satışına yönelik İYİ Parti’den sıkça itiraz geldi.

CHP Meclis Üyesi Sefa Yılmaz bağışla gelen bina ve arsaların nereden geldiğini sorarak şeffaflık talep etti. Bu soruya yanıt veren AK Parti Meclis Üyesi Cemal Balabanoğlu ise “Üzümünü ye, bağını sorma” şeklinde cevap verdi.

İYİ Parti Meclis Üyesi Büşra Şahin ise Balabanoğlu’nun cevabına karşılık olarak “Üzümünü yese de bağını da soruyorlar. Bu şekilde bir cevap hiç hoş olmadı” diyerek Balabanoğlu’na tepki gösterdi.

Konuyla ilgili olarak CHP meclis üyeleri ise bağışla gelen bina ve arsaların satışa uygun olup olmadığını belirlemek için rapor talebinde bulundu. Raporların istenmesinin ardından konunun daha detaylı bir şekilde inceleneceği ve gerekli adımların atılacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>