İYİ Parti’de divan yönetimi belli oldu. Teşkilat başkanlığına görevden alınan Koray Aydın’ın yerine, Buğra Kavuncu getirildi. Genel Sekreter Ayfer Yılmaz ve diğer isimlerle birlikte divan oluşturuldu. İyi Parti Genel Başkan Yardımcılığı’na adım adım hazırlandırılan Buğra Kavuncu’nun emin adımlarla yürüdüğü bu şekilde anlaşılmış oldu. Tasfiye edilen Koray Aydın’ın neden tepki göstermediği partide ve kulislerde konuşulan konular arasında yer alıyor. Burak Akburak yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı, Alparslan Türkeş’in  kızı  Ayyüce Türkeş Taş ise Türk dünyasından sorumlu başkan yardımcısı olarak seçildi.

Ayyüce Türkeş Taş,Alparslan Türkeşİn kızıdır. İyi  Parti Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayyüce Türkeş Taş, 14 Mayıs’ta düzenlenen seçimlerde Adana’da milletvekili seçilmişti.

Bilindiği üzere Buğra Kavuncu İyi Parti milletvekili iken, Ümit Özdağ tarafından fetöcü olarak suçlandığı, Kazakistan’da fetöcülerin kurmuş olduğu en büyük sivil toplum örgütünün genel başkan yardımcısı Fettah Tamince ( eski zaman gazetesi imtiyaz sahibi) yönetiminde olduğundan dolayı fetöcülükle suçlandığı, bu yüzden Ümit Özdağın İyi Parti’den 81 il başkanının imzasıyla ihraç edildiği ile gündeme gelen bir isimdir Buğra Kavuncu. Ümit Özdağ’ın daha sonra
İYİ Parti’den ayrılarak Zafer Partisi’ni kurduğu biliniyor.

detail-photo-fancybox-1