Haberde Bursa

“İLK HAREKET, İLK KURULUŞA”

17.12.2023
59

BBP Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla ve Kurmayları, yapılan 8. Olağan Kongresinin ardından ilk ziyaretlerini Osmangazi Türbesine yaptı.

Devleti Aliyye Osmaniye’nin kurucusu olan ve İlçeye ismini veren Osmangazi Hz. Türbesine giderek dua eden Yayla ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Tatlı, Mergül Demircan, Veysel Yıldız, Havva Gedikli, Enver Yavaş, Göktuğ Yavaş, Fatih Bıyığıbüyükoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Güliz Yavaş ile manevi başlangıcı yaptı.

Milliyetçi, maneviyatçı ve devletçi bir siyasi anlayışın temsilcisi olduklarını dile getiren başkan Yayla ” Çok güzel bir kongre ile Bismillahirrahmanirrahim dedik, bugün burada Devleti Aliyye Osmaniye’nin Kurucu lideri Osmangazi Hazretlerini ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz seçilmiş olarak ilk resmi ziyaretimiz bundan sonrası için tüm hazırlıklarımız tamam. Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı tek tek, adım adım işleyeceğiz. Çok kaliteli ve donanımlı bir insan gücü olan teşkilatımızla sahada var olacağız. Kısa vadeli planlamamızın ilk ayağı şanımıza yakışır bir kongre gerçekleştirmekti ki bunu başardık. Şimdi diğer adımlarıda teker teker atacağız. Siayasi çalışmalar, üye kayıtları gibi yapmamız gereken standart çalışmalarımızı da harfiyen uygulayacağız” dedi.

BBP Osmangazi İlçe Başkanı ve Kurmayları fotoğraf çekimiyle günü ölümsüzleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>