Haberde Bursa

HUZURUN VE KONFORUN ALANYA’DAKİ ADRESİ : WHITE CITY RESORT & SPA

22.08.2023
172

Akdeniz’in büyüleyici mavisi ve Toros Dağları’nın görkemine nazır konumu ile kalbinizi fethedecek White City Resort and Spa’da huzur dolu bir tatile var mısınız?  

White City Resort and Spa, doğal güzellikleriyle öne çıkan Alanya’da, kalite ve konforun bir arada harmanlandığı özgün mimarisiyle öne çıkıyor. Rahat ve sıcak atmosferi kusursuz hizmet kalitesi ile birleşerek unutulmaz tatillerin adresi oluyor.

5 yıldızlı butik otel yapısını geniş ve konforlu odalarıyla taçlandıran White City Resort and Spa’da deniz manzaralı, sonsuzluk havuzuna doğrudan erişimi olan plaj odaları, süitler ve loftlar gibi farklı konaklama seçenekleri sizleri bekliyor.

Türk ve dünya mutfağının en özel lezzetlerini geniş bir yelpazede sunan özenle hazırlanmış büfesinde, sevdiğiniz lezzetlerin yanı sıra yeni tatlar ve zevkler keşfedebilirsiniz. Akdeniz mutfağının birbirinden leziz tatları,  yöresel otlar, yerel pazarlardan meyve ve sebzeler ile bölge halkını destekleyen White City Resort and Spa, sürdürülebilir turizm konusuna bakış açısını sosyal bir sorumluluk olarak görüyor.

Özel plaj ve iskelesinin yanı sıra sonsuzluk havuzu, yetişkin ve çocuk havuzları, apuaparkı ile yaz günlerinizin serinleticisi  olurken, özel olarak tasarlanmış geleneksel Türk Hamamı, aromaterapik masajları ve terapileri ile White Sense Spa’sı ruhunuzu ve bedeninizi arındırmanız için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Sakin ve dingin bir atmosfere sahip, özel lezzetler tadabileceğiniz, konforu ile kendinizi evinizden hissedeceğiniz White City Resort and Spa keyifli bir tatil için sizleri bekliyor.

İyi yaşam, gastronomi, astroloji her zevke uygun atölyeler White City Resort and Spa’da.

Her zaman yenilikçi bakış açısıyla fark yaratan White City Resort and Spa, iyi yaşam, gastronomi, astroloji gibi farklı konularda atölye çalışmaları, söyleşiler ve etkinlikler ile misafirlerine farklı deneyimleri yaşatmayı hedefliyor. Şarap tutkunları  “Şule Başaran” ile keyifli bir yolculuğa çıkarken, kahve tutkunları “Cenk Giringol” ile kahvenin yolculuğunu ve enfes kahveleri deneyimliyor. Astroloji meraklılarını ise “Nigar Bostan” şifa dolu bir sohbet ile karşılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>