Haberde Bursa

Hisarlar Sezonu Ege’de Açtı…

02.02.2023
1.141

Türkiye’de ve dünyada tarım makineleri konusunda üretim yapan Hisarlar, Agroexpo İzmir Tarım Fuarı’nda sezonu açtı.

1984 yılından bu yana çiftçilerin beğenisini kazanmış olan Hisarlar’ın, Türkiye’nin en köklü markalarından biri olduğunu belirten Erkunt Traktör Ürün Yönetimi Müdür Yardımcısı Yasin Atgüden, fuar alanında çiftçilerin gösterdikleri ilgiden çok memnun olduklarını söyledi.

TÜM ÇİFTÇİLERİ BEKLİYORUZ

Ürün çeşitleri hakkında bilgi veren Yasin Atgüden, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ürün yelpazemizde Toprak İşleme Makineleri, Ekim- Bakım Gübreleme Makineleri, Hayvansal Üretim Makineleri ve Hasat&Harman Makineleri başlıkları altında birçok ürünümüz bulunuyor. Ege Bölgesi’nin en önemli fuarlarının başında gelen İzmir Tarım Fuarı’nda sergilenen makinelerimiz, Egeli çiftçilerimiz tarafından yıllardır denenmiş ve beğenilmiş seçili ürünlerden oluşturuldu. Sezonun ilk fuarına özel yeni ürünümüz Sıra Bağımsız Silaj Makinesi’ni ilk kez Egeli çiftçilerimizin beğenisine sunduk. Uzun süren AR-GE çalışmaları neticesinde tasarımı tamamlanan bu ürün, çiftçilerimizin yoğun ilgisini çekti.

5 Şubat Pazar gününe kadar sergilenecek olan ürünlerimizi görmek için C holündeki ‘Hisarlar Tarım Makineleri’ standımıza tüm çiftçilerimizi bekleriz ve fuarın herkes için hayırlı geçmesini dileriz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>