Haberde Bursa

HIDIRELLEZ,5 MAYIS’TA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA GAYE SU AKYOL,DUBIOZA KOLEKTIV,BaBa ZuLa,CÜMBÜŞ CEMAAT,AHIRKAPI BÜYÜK ROMAN ORKESTRASI,SEYYAH’LA KUTLANACAK

URU organizasyonuyla gerçekleşecek Hıdırellez İstanbul’un biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

HIDIRELLEZ,

5 MAYIS’TA

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA KUTLANACAK!

Hıdırellez İstanbul’un Biletleri Satışa Çıktı!

Geçmiş yıllarda eski İstanbul’un göbeğinde coşkuyla kutlanan Hıdırellez, yeni İstanbul’un eğlence mirası KüçükÇiftlik Park’ta yeniden doğacak! Baharın bu en güzel kutlamasına KüçükÇiftlik Park yorumu getiren Hıdırellez İstanbul ile 5 Mayıs’ta tüm ritüeller yerine getirilecek, tüm kötülükler üzerimizden atılacak, bahar en güzel şarkılarla karşılanacak. Gaye Su Akyol, Dubioza Kolektiv, BaBa ZuLa, Cümbüş Cemaat, Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası ve Seyyah’ın sahne alacağı Hıdırellez İstanbul, kara kışın kasvetini üstümüzden atacak. Hıdırellez İstanbul’un biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Şehrin eğlence vahası KüçükÇiftlik Park, Hıdırellez İstanbul ile 5 Mayıs Pazar günü güneşli günlere merhaba, kara kışın kasvetine elveda diyecek! İstanbulluların, baharın gelişini şehrin merkezinde, festival tadında yaşayacakları Hıdırellez İstanbul’da beyazlar giyilecek, dilekler tutulacak, oyunlar oynanacak, ateşlerden atlanacak, tohumlar ekilecek, saçlar örülecek; kısacası tüm ritüeller yerine getirilecek.

Hıdırellez İstanbul’da müzik dünyasının en renkli, sıradışı ve isyankâr isimlerinden Gaye Su Akyol, ülke sınırlarını aşarak dünyaya yayılan şarkılarıyla KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak. Dubioza Kolektiv’in hiphop, dub, ska, reggae, rock, punk, elektronik müzik ve Balkan müziği unsurlarını içeren crossover tarzlarıyla İstanbulluları coşturacağı etkinliği ayrıca kostümlü, dansözlü eşsiz sahne performansları ve oryantal enstrümanları elektronik/modern seslerle harmanladıkları müzikleriyle dünya festivallerinin de vazgeçilmezleri arasına giren BaBa ZuLa renklendirecek. Geleneksel müzikleri pek çok müzisyenin dokunuşuyla yorumlayan Cümbüş Cemaat ve 2002’de bir Hıdırellez şenliği için bir araya geldikten sonra günümüze dek büyük bir ilgi görerek gelen Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası’nın da sahne alacağı Hıdırellez İstanbul’un açılışını ise seslendirecekleri Anadolu ve Balkan müzikleriyle Seyyah grubu yapacak.

Baharın, İstanbul’a yakışan bir coşkuyla karşılanacağı Hıdırellez İstanbul’da İstanbullular, gün boyu devam edecek müziğin yanı sıra oyunlar, festival aktiviteleri ve zengin yeme-içme seçeneklerinin de tadını çıkaracaklar.

URU organizasyonuyla gerçekleşecek Hıdırellez İstanbul’un biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Bilgi için:       instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17.yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>