Haberde Bursa

HER ŞEYİN EN İYİSİNİ “O” HAK EDİYOR..!!

10.01.2024
16

Yoğun katılımlı tanıtım toplantısında Mehmet Seskır DSP Osmangazi Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

GENEL BAŞKANIMIZIN SELAMLARINI GETİRDİM

İlk olarak söz alan Demokratik Sol Parti ,Parti Meclisi Üyesi Ahmet Olcay Akıncı İstanbul Milletvekili ve Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal’ın selamlarını ilk olarak gelen konuklara ve misafirlere ilettikten sonra  tüm meclis üyesi aday adaylarına ve Osmangazi Belediye Başkan adayı Mehmet Seskır’a başarılar diledi.

BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM..!!

Sonrasında söz alan Demokratik Sol Parti Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı ise şunları söyledi; Değerli konuklar, basınımızın emekçileri ,Osmangazi için Belediye başkan adayımız ve belediye meclis üyesi adaylarımızı açıklayacağımız tanıtım toplantısına  katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 1985’te kurulan partimiz 3 kez yönetime gelmiş 1999 seçimlerinde ülkemizin 1. Partisi olmuş ve ilimizde 8 tane belediyeyi alarak Bursa’yı Demokratik Sol Parti belediyeciliği ile tanıştırmıştır. Bursa’da bugün dahi yapmış olduğumuz hizmetler anılıyorsa o gün emek veren belediye başkan ve Belediye Meclis üyelerine teşekkürlerimizi göndermemiz gerekir.Demokratik Sol Parti kurumsal genel başkanı Bülent Ecevit’ten aldığımız terbiye ile sorumlu siyasetini bugüne kadar getirmiştir. Bugün de partimizin genel başkanı ve İstanbul Milletvekilimiz sayın Önder Aksakal önderliğinde Cumhuriyet Kent projeleri ile Yerel seçimlere  hazırlanmaktadır. Her ilçemizin sorunlarını biliyor ve çözüm önerilerimizi halkımız ile paylaşıyoruz. Demokratik solcu demek vatan, bayrak ,onur ,gurur, ve dik duruş demektir. Çünkü demokratik solculuk ruh meselesidir diyen Genel başkanımız Önder Aksakal’a söz verdik bizi tanımayanları, tanımayacağız. Bugün burada aday adaylığını açıklayacak arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene.

 OSMANGAZİ SENİNLE GURUR DUYUYOR SLOGANLARI İLE KÜRSÜYE ÇIKTI..!!

Son olarak söz alan Demokratik Sol parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mehmet Seskır “Osmangazi seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde kürsüye gelerek müthiş kalabalığa selamlayarak, şu açıklamalarda bulundu.

Değerli protokol,Değerli arkadaşlarım ,Dostlarım,Sayın Parti meclisi üyelerimiz,değerli il başkanımız Hüseyin Cahit Akıncı, ayrıca muhtarlar dernek başkanımız Burhan Mandacı,İbrahim muhtarım, Genç Parti il başkanımız, Mudanya ilçe başkanımız, Nilüfer İlçe başkanımız,Türkiye’ye emek vermiş öğretmenlik yapmış aynı zamanda kayak federasyon başkanı da olan değerli ağabeyim, tabii her şeyden önce Hacı annemin duaları çok önemli Hacı Anneme de buradan alkış  istiyorum.Güneştepe Mahalle muhtarımız değerli Hemşerim değerli abim Savcı Akgün’e, sağıma bakıyorum tanıdık bir sima soluma bakıyorum değerli insanlar, kardeşlerim, abilerim dostlarım sizin isimlerinizi burada saymazsam zikretmesem olmaz ama isimlerini söylemeyi unuttuğum tüm  dostlarım beni mazur görsünler.

TEK HEDEFİMİZ GENEL BAŞKANIMIZA LAYIK OLMAKTIR..!!

Bilindiği üzere Osmangazi meclis üyelerimiz 45 kişiden oluşmaktadır, sayın il başkanımız Hüseyin Cahit Akıncı beş arkadaşımızı birbirinden deneyimli beş meclis üyesi arkadaşlarımızı sizlere tanıtmak istedi. İnşallah geride kalan 39 tane meclis üyesi arkadaşlarımızı sizlerle tanıştıracağız. Ben 3 dönem Demokratik Sol parti Osmangazi ilçe başkanlığını yürüttüm ve yönetimimde olan birbirinden güzel değerli arkadaşlarım aynı zamanda Gençlik Kolları başkanımıza ayrıca bir alkış almak isterim. Bugün eğer bu mikrofon başındaysam  onların sayesinde.Pandemiden önce, pandemi sürecinde ,sonrasında buradaki Muhtar arkadaşlarımız şahittir hangi mahalleye gittiysem ,hangi köye gittiysem neler yaptığımızı hepsi biliyorlar hepsi bunun yakın şahididirler. Elektrik kesintisi dediler ,su kesintisi dediler koştum, yollarda sıkıntımız var altyapımızda sıkıntı var dediler oraya koştum gittik arkadaşlarımızla dostlarımızla oralarda kuru ekmeklerini ikiye  bölüp domateside içine koyup yedik. Bizim burada tek hedefimiz sayın genel başkanımız Önder Aksakal’a layık olmaktır emeklerini boşa çıkartmamaktır. Çok emek verdi gerçekten de gecesini gündüzüne kattı partimizi buralara taşıdı, bundan önceki seçimlerde milletvekilliği ,cumhurbaşkanlığı seçiminde bazıları DSP piyasada kaldı mı diyenlere inat bugün bu salonun doluluğunu gördüğümde inanın şuraya çöküp ağlayasım geliyor. Çünkü bunlar sayın genel başkanımız Önder Aksakal’ın emekleri ve il başkanımız Hüseyin Cahit Akıncı’nın emekleri ile bugünlere geldik.

EKTİKLERİMİZİ YAVAŞ YAVAŞ BİÇMEYE BAŞLIYORUZ..!!

Bursa’da bugün ektiğimizi yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Bu ne demektir. En kısa zamanda iktidarın yolu bizlere açılacaktır.daha önceki yıllarda hükümet olduğumuz, 99 seçimlerinde Bursa’da Belediye Başkanlığı seçimleri kazandığımızı hepiniz biliyorsunuz, yakından biliyorsunuz. O zamanlar da çok çalışmıştık, O günler de İnandık Belediye başkanımıza Sen Belediye Başkanı olacaksın dedik, Arkadaşımızın aracını süsledik ve onu Belediye Başkanı yaptık. Sonrasında elbette başka belediye başkan  adaylarımız da oldu ama ben bugün  aldığım 2-3 telefonla gerçekten bizim aynı çıtayı yakaladığımızı Bursa’da tekrardan yerel yönetimlerde meclis üyelerimizle ,belediye başkanlarımızla hizmet vereceğimize inanıyorum.

BUNU HALKIMIZ BİLİYOR,BURSALILAR BİLİYOR..!!

Çünkü biz halkın içerisinden gelen insanlarız. Çünkü biz halkçıyız bunu halkımız biliyor, Bursalılar biliyor. Benim Osmangazi ile ilgili 62 tane projem var.Ben Bundan 3 yıl öncesinde sayın il başkanımız Hüseyin Cahit Akıncı’ya 45 tane meclis üyemizin hazır olduğunu masasının üzerine koymuştum. Elbette o günden bu güne eledik yeni gelen arkadaşlarımız oldu onların bazılarını değiştirdik hangi mahallede nasıl etkili olacağız hep bunun çalışmasını yaptık.Şimdi işte görmüş olduğunuz 5 meclis üyesi adayı arkadaşımızda gerçekten hepsi çok kıymetli arkadaşlarımız.

BU KALABALIK BUNUN ESERİ..!!

Ben sabahleyin saat 7’de sabah namazından sonra, Dua ede ede haftada 3 Mahalle 4 mahalleyi arkadaşlarımızla beraber gezdik. Nereye gideceğiz Nilüferköy’e gideceğiz kim var orada muhtarlar dernek başkanı değerli ağabeyim Burhan abim var Ona gidiyoruz .bir bakıyoruz her yer pırıl pırıl. Yine oradan çıkıyorum intizam Mahallesi’ne gidiyorum dar sokakları ve Metruk Binaları çok olan bir yer olmasına rağmen değerli muhtarım çok güzel işler çıkarıyor.Bütün muhtarlarımız sonuçta mahallelerin köylerin mülki amirleridir. Muhtarlarımız da bu güzel çalışmalarımızda köylerimizde mahallelerimizde yapmış olduğumuz çalışmalarımızın yakın şahitleridir gece gündüz çalıştık durmadan çalıştık işte görmüş olduğunuz bu kalabalık da bunun eseridir.

OSMANGAZİ İÇİN NE YAPSAK AZ..!!

İnşallah Sizlerin Hacı annelerimizin dualarıyla Belediye Başkanı olacağıma inanıyorum. Elimden ne gelirse Sayın cumhurbaşkanımıza kadar gidip gerekirse kapısın da yatıp Altıparmak ,Çarşamba bölgeleri gerçekten mezarlıktır.Alinur Aktaş Başkanım gerçi  birinci etaba el attı ama  İnşallah bunların mutlaka tamamlanması o bölgenin tamamen bu durumdan kurtarılması gerekmektedir.

ÇARŞAMBA-ALTIPARMAK’TA KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART.

Dediğim gibi Osmangazi ile ilgili 62 projemiz var. Bu projelerin yürürlüğe koyarsam Osmangazi öyle bir Osmangazi olacak ki; Halk “işte biz böyle bir Osmangazi istiyoruz” diyecek.Yunuseli Mahallesi’nde mesela bir çok eve  doğalgaz verilmiyor .Bu konularla ilgili mutlaka girişimler yapılması ve bu sıkıntıların sona erdirilmesi lazım. Bu anlamda değerli muhtarıma da ayrıca buradan selamlarımı gönderiyorum. Osmangazi’nin sorunları anlayacağınız saymakla bitmez.Mesela partimizin  görüşü olmayabilir, benim şahsi görüşümdür şu Çarşamba-Altıparmak kentsel dönüşüme girerek Yunuseli Havaalanı orada boş yatıyor yani mutlaka bu konularla ilgili girişimlerde bulunarak halkımızın, insanlarımızın sorunlarının giderilmesi gerekmekte.

1’İN ÜSTÜNE 1000 KOYACAĞIZ VE HEDEFE ULAŞACAĞIZ..!!

Tabii biraz konuşmam uzadı sizi bu şekilde yoğun bir kalabalığı tıka basa dolmuş Salonu görünce ben de elime aldım mikrofonu konuşuyorum  ama tabii sizi de çok da sıkmak istemiyorum artık Allah hepinizden razı olsun geldiğiniz için. Sayın il başkanımızla beraber Osmangazi’de 3 dönem ilçe başkanlığı yaptım. İlçe Başkanlığı dönemimde il yönetimindeki arkadaşlarımın hepsi buradadır bir arkadaşımız rahatsız sadece Allah’tan ona şifalar diliyorum .Onun dışında tüm Osmangazi ilçe teşkilatı buradadır. Biz bunların sayesinde buradayız hepiniz var olun. Benim  hiç kimseyi kaybetmeye gönlüm razı değil. Partimiz 1’in üstüne 1000  koyup en kısa zamanda Genel başkanımız Önder Aksakal’a layık bir şekilde çalışıp partimizi en öne çıkartmamız gerekmekte. İsmini zikretemediğim arkadaşlarımız varsa beni affetsinler.

BU SOĞUKTA GELEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..!!

Diğer arkadaşlarımızında katılımı ile kollarımızı sıvayıp toplamda 45 meclis üyemizle birlikte sahaya çıkıp sokak sokak gezeceğiz.Önce muhtarlar Dernek başkanımızı ziyaret edip ondan sonra İntizam Mahallesi diğer mahallelere bütün Osmangazi’yi gezeceğiz.

Elbette Güneştepe’ye de gideceğiz. Güneştepe bizim için çok değerli .Hep beraber gideceğiz ve dualarla birlikte Hacı annelerimizin dualarıyla  birlikte.

Hedefimize ulaşacağız.Son olarak ben buradan bütün partililerimize, gönüldaşlarımıza, bu yağışlı havada ,soğukta buraya  gelen herkese  sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum.

Ayrıca buradan a gazete Genel Müdürü Mehmet Çetinkaya’ya da iştirak etmiş olmalarından dolayı selamlarımı gönderiyorum Bben sizi daha fazla yormak istemiyorum, herkese sevgiler selamlar sağ olun var olun.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>