Haberde Bursa

HAMİDİYE MAHALLESİNDE VATANDAŞ NE DERSE O OLACAK

31.12.2023
9

Gemlik Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Dilşad Sezer Kaya iddialı geliyor. İlçenin en büyük mahallelerinden biri olan Hamidiye Mahallesinde vatandaşla, yerel yönetimler, vatandaşla devlet kurumları arasında köprü olmaya geldiklerini vurgulayan Dilşad Sezer Kaya, “Hamidiye Mahallesinde vatandaşlarımız ne derlerse onu yapmaya, hangi hizmeti isterlerse ona aracılık edip, çaba göstermeye geliyoruz” dedi.
Birçok sivil toplum örgütünün yanı sıra Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gemlik Seferberlik Grubunda da aktif görevlerde bulunan Dilşad Sezer Kaya, yerel yönetimlerde edindiği tecrübelerini mahalle sorunlarının çözümü ve hizmette kullanacağını söyledi. 25 yıla yakındır Hamidiye Mahallesinde ikamet ettiğini anımsatan Dilşad Sezer Kaya, “Zaten her zaman sivil toplum örgütlerindeki çalışmalarım nedeniyle mahalle halkıyla iç içeydim. Bundan sonra da muhtar olarak hizmet vermek istiyorum. Mahalle sorunlarını ve çözümünü bilen oldukça değerli, kaliteli ve dinamik bir aza heyetim var. Onlarla birlikte güzel ve kalıcı hizmetler vereceğiz” diye konuştu.


Azaları İlhami Özaydın, Bedri Polat, Halit Akyol, Emine Eker, Filiz Yayla, Daimi Geyik, Âdem Çelik ve Ahmet Algan ile sokak sokak, kapı kapı dolaştıklarını anlatan Dilşad Sezer Kaya, son olarak Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgiyle karşılanan Dilşad Sezer Kaya, Giresunlularla sohbet edip, sorunlarını dinleyip notlar aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>