Haberde Bursa

Güler Gür Ödüllere Doyasıya Devam Ediyor

22.09.2023
433
İş dünyasının prestijli ödül töreni, “Uluslararası Marka Ödülleri” önceki gün sahiplerini buldu. Kader İkizler ve Mustafa Calpan organizatörlüğünde düzenlenen gecede iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı törende ünlü sunucu ve iş kadını Güler Gür, başarısını ödülle taçlandırdı. “Güler Gür’le İyi ki Sigortalıyım” isimli programıyla “Yılın En Başarılı Aktüel Programı” ödülüne layık görülen Güler Gür, “Uzun yıllar ekranlarda olmaya devam edeceğim. Bu ödül, doğru yolda olduğumuzun kanıtı. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Farklı tarzıyla ekranlarda yer alan iş dünyası programlarına yeni bir soluk getiren Güler Gür, izleyicilerine sigorta konusunda bilinmeyenleri ve püf noktaları eğlenceli bir dille aktarıyor. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ve yardımseverliği ile tanınan Güler Gür, programında deneyimlerini ve bilgilerini, tüketicilere farklı ve anlaşılır bir yorumla sunmayı amaçlıyor.
Yeni Projeler ve Gelecek Planları
Güler Gür, yeni yayın sezonunda da sigorta konusunda bilinmeyenleri, renkli konuklar eşliğinde izleyicilere anlatacağını belirtti. Ayrıca, yakın zamanda kendi sahibi olduğu “Sigorta TV” projesini de izleyiciyle buluşturacağının müjdesini verdi.
Güler Gür Kimdir?
Güler Gür, sigorta sektöründe birçok ünlü sanatçı ve iş insanına hizmet veren, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ve yardım faaliyetleri ile tanınan bir iş insanı olarak öne çıkıyor. Mesleki deneyim ve bilgilerini geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen Gür, televizyon programı “Güler Gür’le İyi ki Sigortalıyım” ile bu amacını başarıyla gerçekleştirmeye devam ediyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>