Haberde Bursa

GÖKKUBBE ALTINDA “BİRLİK” OLDULAR

29.03.2024
8

Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlere ithafen Çiftehavuzlar mahalle sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi’nin genlerinden gelen halk ile iç içe geleneğini, başkan Yayla ve teşkilat üyeleri Halil İbrahim sofrasıyla yaşattı.

Farklı çalışma yöntemleri ile taraflı tarafsız herkesin başarısından bahsettiği Başkan Yayla’nın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine; BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursaspor Kulubü Genel Müdürü Hilmi Ercan, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Yunus Şahin ile Bülent Hamdi Cingıl, BBP Bölge Müfettişi Salih Uçak, BBP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Kestel İlçe Başkanı Serkan Tekyıldık, BBP Yıldırım İlçe Başkanı Eyüp Eken, BBP Orhaneli İlçe Başkanı Kamil Salar, BBP Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alperen Ocakları Yıldırım İlçe Başkanı Yakup Taş, Bursa Sivaslılar Derneği Başkanı Memiş Aman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhur İttifakı üyeleri, STK’lar ile mahalle sakinleri katılım sağladı.

BBP marşlarının çalınması ile başlayan sokak iftarı etkinliği Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’nın alana gelmesi ile coşkuya ulaştı.
İlahi ve nidaların ardından yaklaşık yediyüz kişinin katıldığıiftar programında eller Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitler için duaya kalktı.

YAYLA: AHLAKLI MİLLET MERKEZLİ SİYASET YAPMAYA GAYRET GÖSTERiYORUZ

Yola çıktığında kendisinin iyi siyasetçi yada iyi bir politikacı olmak olmadığını, hedefinin iyi bir millet ve devlet adamı olmak olduğunu ve bunun için sahada olduklarını belirten Başkan Mahmut Yayla; Genel Başkan Yardımcımız Sn.Ekrem Alfatlı’dan görevi aldığımız günden itibaren amacımız gül hilalli logomuzun altında, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ahlaklı millet merkezli siyasetini yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar üye sayımızı yüzde yüz arttırdık. 136 mahallemizin yüzde sekseninde çalışmalarımızı tamamladık. Hedefimiz yıl sonuna kadar yaptığımız çalışmaları kat kat arttırmak” dedi.

ALFATLI’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Türk Milleti ve aziz Bursalıların Ramazan ayı ve Ramazan bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Büyük Birlik Partisi’nin milletinin ve devletinin herzaman yanında olan, bu yolda hiçbir menfaat gözetmeyen anadolu çocukların genlerine sahip olduklarını belirtti.

İftar organizasyonunu sınırlı imkanlarına rağmen organize eden İlçe Başkanı Mahmut Yayla ve ekibine başarılar dileyen Başkan Alfatlı: 31 Mart ‘ta inşallah sandık başına gideceğiz. Biz Büyük Birlik Partililer olarak yine devletimizn ve milletimizin menfaatine önceliğinde Cumhur ittifakı adaylarını destekleyeceğiz. Terör işbirlikçileri, ortakları, siyasi şubeleriyle otuzbir yıllık tarihimizde hiçbir ortamda bir araya gelmedik, bundan sonra da asla gelmeyeceğiz. Milletimizden de bu bilinç ve şuurla hareket etmelerini istikrarın sürmesi, hizmetlerin devam etmesi için kadim Bursamızda Cumhur ittifakı adaylarına destek vermelerini bekliyoruz.

Biz Büyük Birlikliler ve Alperenler olarak sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da milletimizin yanında olacağız ve onların dertleriyle dertleneceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>