Haberde Bursa

GENÇ PARTİ BURSA; “Recep Tayyip Erdoğan Gidecek, Hasret Bitecek!”

04.02.2023
301

Genç Parti Bursa İl Başkanlığı gerçekleştirdiği organizasyonla kadrolarını güçlendirdi. İl Binasında gerçekleştirilen organizasyonda kısa bir süre önce kurucu kadroda olmasına rağmen Türkiye Değişim Partisi ile yollarını ayıran Sevgi Boz Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başdanışmanlığına, Mehmet Yaves Çay Siyasi Politikalardan Sorumlu İl Başdanışmanlığına, uzun zaman önce boşalan Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’na Hamit Alay, Dağ Yöresi Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Danışmanlığına Yılmaz Başdik atandı. İlçe Başkanları ve İl-İlçe Yönetimlerinin de bulunduğu organizasyonda Kurucu Genel Başkan Cem Cengiz Uzan’da davetli heyetle online üzerinden buluştu.

İl Başkanı Tuncer Mutlu; “Bugün farklı partilerde siyaset yapan arkadaşlarımızı Genç Ailesine katmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 2023 seçimlerinde üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. O bilinçle hareket ediyoruz. Önümüzdeki günlerde ilimizde farklı siyasi görüşlere sahip olan ve partilerde görev yapan arkadaşlarımızı da aramızda olacağı müjdesini vermenin sevincini yaşıyorum. Şimdi sözlerimi Kurucu Genel Başkanımız sayın Cem Cengiz Uzan’a devrediyorum.” dedi.

Cem Cengiz Uzan; “Sevgili ailem. Kavuşmamıza çok az kaldı. Geri sayıma başladım. Biliyorsunuz ki; beni susturamayanlar adli yoldan mahkemelerle beni dizginleyebileceğini sandı. Bize zincir vuracağını zannedenlerin elleri o vurduklarını zannettikleri zincirlerin ateşinde yandı. Tek birşey için bugüne kadar sabrederek yaşadım. Benden hesap sormak için adliye kapılarına benim gölgemi sürükleyenlerden tek tek adli makamlardan aklanarak çıktım! Geliyorum hazır olun!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>