Haberde Bursa

Fenerbahçeli iş adamları, iftar organizasyonunda buluştu

21.03.2024
2
Fenerbahçeli İş Adamları Derneği (FBİAD), Ramazan ayı vesilesiyle dün akşam iftar organizasyonu gerçekleştirdi. FBİAD üyelerinin yanı sıra pek çok misafirin ağırlandığı etkinliğe katılanlar, iftarını fasıl ve semazen eşliğinde yaptı. İftar sonrası, basın mensuplarına açıklamada bulunan FBİAD Başkanı Güven Güleşce, hafta sonu oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananlara dair düşüncelerini paylaştı. 
Türkiye’nin en büyük spor kulübünden biri olan Fenerbahçe’ye gönül vermiş iş insanlarını tek çatı altında buluşturan Fenerbahçeli İş Adamları Derneği (FBİAD), Ramazan ayı vesilesiyle dün akşam iftar organizasyonu gerçekleştirdi. FBİAD üyelerinin yanı sıra pek çok misafirin ağırlandığı etkinliğe katılanlar, iftarını fasıl ve semazen eşliğinde yaptı.

İftar sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan FBİAD Başkanı Güven Güleşce, gelenekselleştirdikleri iftar programlarına bu yıl da katılan herkese teşekkür dileklerini iletirken, hafta sonu oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananlara dair düşüncelerini paylaştı.

“Olanların futbolla alakası yok, sorumlular için caydırıcı kararlar alınmalı”

Fenerbahçe’nin 3 – 2 galip geldiği maçın sonunda taraftarlar ve futbolcular arasında yaşanan olaylardan yola çıkarak Türk futbolunun çok önemli bir virajda olduğunu söyleyen FBİAD Başkanı Güven Güleşce, “Fenerbahçe’nin yıllardır sürekli olarak karşılaştığı haksızlıkların artık son bulması gerekiyor. Geçtiğimiz pazar günü oynanan karşılaşma sonrasında yaşananlar da bunun bir kanıtı niteliğini taşıyor. Olanların gerçek futbolla alakası yok. Futbol kamuoyu ve 30 milyon Fenerbahçe taraftarı da bunun farkında. Dolayısıyla maçtan sonra çıkan olaylardan sorumlu olanlar hakkında caydırıcı kararlar alınmasını bekliyoruz” dedi.

“Fenerbahçe, Türk sporunun lokomotifidir”

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun aldığı ligden çekilme kararına ilişkin Genel Kurul’un olağanüstü toplantıya çağrılmasına da değinen Güven Güleşce, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“FBİAD olarak süreci yakından takip ediyoruz. Kulübümüzün verdiği tüm radikal kararların arkasındayız. Türk futbolunun bekası ve geleceği için bu kararlar artık kritik bir önem taşıyor. Fenerbahçe, Türk sporunun lokomotifidir ve onsuz bir spor ortamının düşünülmesi mümkün değil.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>