Haberde Bursa

Evde Öğrenim Gören Öğrencilere Karne Sürprizi

20.01.2023
586

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden evde eğitim gören öğrencilere karne hediyesi Sürprizi
Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor” projesi kapsamında Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen ve    Eşi proje koordinatörü Hacer Esen ile birlikte evde eğitim gören öğrencilere karne hediyelerini vermek ve onlara moral, destek sağlamak üzere ziyarette bulundu.
Öğrencilere karne hediyesi olarak çeşitli hediyelerin de verildiği ziyarette okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu palyaço gösterisi ile çocuklara moral verildi.
Ziyaretlere destek veren Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen’de öğrencileri ve ailelerinin yüzündeki memnuniyetten çok mutlu olduğunu ifade etti.
Çocukların ve ailelerinin istek ve taleplerini dinleyen Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, taleplerin yerine getirileceğini ifade etti.
Yapılan etkinlik dolayısıyla mutluluklarını dile getiren aileler, “Böyle projelerin gerçekleştirilmesi bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımızın bugün karne günü ve onlar için unutulmaz bir gün oldu. Projeyi gerçekleştiren öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ziyaretleriyle bizleri mutlu eden Sayın Kaymakamımıza ve değerli eşine çok teşekkür ederim” dedi.
Hem evde eğitim gören çocuklarımız hem de ailelerimiz ziyaret dolayısıyla çok memnun oldular. Palyaçolarla eğlenen miniklerin karne neşe ve sevinci görülmeye değerdi.
Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “Sosyal sorumluluk projelerini her zaman destekleyen ve bu projelerde aktif rol alan bir okuluz. Bugünde böyle güzel ve anlamlı bir projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Okulumuz öğrencilerinin de yapılan bu faaliyet ile başka insanların hayatına dokunmanın, topluma faydalı birey olmanın önemi ve güzelliğinin farkına varmaları sağlanmış olduk” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>