DİLAN ÇİÇEK DENİZ BOUCHERON’LA YENİ ANLAŞMA İMZALADI!

    04.02.2026
    DİLAN ÇİÇEK DENİZ BOUCHERON’LA YENİ ANLAŞMA İMZALADI!

    Boucheron’un MENA bölgesindeki 20. yılı onuruna düzenlenen özel davette Dilan Çiçek Deniz hem yeni bir anlaşmaya imza attı hem de markanın yeni koleksiyon parçalarını ilk kez taşıdı; Paris’teki global lansman ve MENA’daki yüksek görünürlüklü kampanya yayınıyla iş birliği yeni bir döneme giriyor.

    Mücevher dünyasının köklü Fransız markası Boucheron’un MENA 20. yıl davetinde uluslararası konuklar arasında yer alan Dilan Çiçek Deniz; kraliyet ailesinden üyeler, uluslararası basın ve markanın global yöneticilerinin katıldığı prestijli gecede marka ile ilişkisini yeni anlaşmayla güçlendirdi.

    PARİS’TE GLOBAL LANSMAN
    Paris’te çekilen kampanya, Mart ayında Paris’te düzenlenecek özel lansman etkinliğiyle uluslararası moda ve lüks dünyasının odağına taşınacak.

    KAMPANYA MENA BÖLGESİNİN EN GÖRÜNÜR NOKTALARINDA
    Aynı dönemde kampanya görselleri Dubai, Abu Dhabi ve Riyad başta olmak üzere MENA bölgesinin en prestijli açık hava mecralarında ve özellikle Dubai Mall gibi ikonik noktalardaki dev dijital ekranlarda yayınlanacak.

    DİLAN ÇİÇEK DENİZ, BOUCHERON’UN YENİ KOLEKSİYONUNU İLK KEZ TAŞIDI
    Dilan Çiçek Deniz davette, Burak Şanuk styling’iyle Özgür Masur ready-to-wear etek ve özel dikim gömlek tercih ederken, görünümünü Balenciaga pumps ile tamamladı. Mücevher seçiminde ise Boucheron’un Serpent Bohème ve Ombre et Lumière serilerinden yeni koleksiyon parçalarını ilk kez bu özel gecede taşıyarak geceye damga vurdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.