Haberde Bursa

Demokratlarda Üst Düzey Bayramlaşma! Sürpriz Ziyaretçi!

12.04.2024
8

Demokrat Parti Bursa İl Başkanlığı düzenlediği bayramlaşma programına Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Ertan Küçükay, MKK üyesi Engin Özkan, DP İnegöl Belediye Meclis Üyesi Murat Balakuş, belediye başkan adayları ve meclis üye adayları, ilçe başkanları ile partiler katıldı. İl Başkanı Çağrı Kaplan yaşanan seçim sürecinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi vererek; “Seçimlerde 4 ilçede müspet sonuçlar alarak Bursa’da partimizin dinamizmini üst lige çıkarttık. Bursa olarak dişe diş mücadelede demir kırat misyonunu en yükseğe sizlerin çabası ile taşımanın gururunu yaşadık. Çalışmalarımızı vitesi yükselterek devam edeceğiz.”dedi.

Programın özel konuğu ise alın teriyle alinan ata topraklarını bir gece çıkartılan Büyükşehir Belediye kanunu ile el konulan Karacabey Hürriyet Köylüleriydi. Dernek Başkanı Bayram Efe, demokratlara yapmış oldukları resmi kurumlarla vermiş oldukları mücadeleyi anlattıktan sonra; “2023 ocak ilk haftası iktidarın kurumları ve vekilleri yüzümüze bile bakmazken bir Bursalı gazeteci büyüğümüzünde yardımıyla TBMM de gurubu bulunan bir partinin gurup toplantısına davet edildik. O gün spontane gelişen olaylar dizisiyle Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan ile yuzyuze görüşüp derdimizi anlattık. O gün Cumhurbaşkanımız yetkili makama konuyu çözmek için talimat verdiği halde şuana kadar 1 milim dahi adım atılmadı. Siz demokrat gönüllülerinden 16 bin köyüde ilgilendiren ve yasayla çözülmesi gereken konuyla ilgili yasa tasarısı için TBMM de gündem oluşturmasını rica ediyoruz.” dedi.

Ertan Küçükay; “Seçimlerde Bursalıların ateşten gömlek giyerek demokrat armasını her şartta taşıdıkları için teşekkür ederim. Seçim sonuçları tartışmaları önümüzdeki günlerdede alevlenerek devam edecektir. Sistemin partilerinin sonunun geldiği bu seçimde vatandaşlarının sığındığı gerçek liman Demokrat Parti yeniden doğmuş ve yükselen bir değer olarak vatandaşın teveccühüne mazhar olmuştur. Karacabey köylülerinin yaşadığı yasal zorluklarda dahil olmak üzere vatandaşın her derdine derman olmak üzere her konuya değineceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>