Haberde Bursa

Chery TIGGO Ailesinin Yeni Amiral Gemisi, Pekin Otomobil Fuarı’nda İlk Kez Yüzünü Gösterecek!

17.04.2024
4

Chery TIGGO Ailesinin Yeni Amiral Gemisi,

Pekin Otomobil Fuarı’nda İlk Kez Yüzünü Gösterecek!

Chery’nin Yeni Enerji Alananındaki Yatırımları TIGGO’nun Yeni Amiral Gemisinde Boy Gösterecek!

Çin’in en büyük otomotiv ihracatçısı olan Chery, yenilikçi modelleriyle dünyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Satış performansıyla başarısını kanıtlamış TIGGO ailesinin yeni amiral gemisini Pekin Otomobil Fuarı’nda ilk kez otomobil severlerin beğenisine sunmaya hazırlanan Chery, geleceğin seyahat trendine güçlü bir şekilde liderlik ediyor. TIGGO marka gelişiminin gelmiş olduğu en son noktayı gözler önüne serecek olan yeni araç, küresel kentsel SUV trendine de yön verecek. Üstün QPower özellikleri ve yeni modelin gücüyle desteklenen Chery, yeni enerji ve küresel zeka alanlarında gelişmeye devam edecek. Marka, kullanıcılara daha akıllı bir ulaşım ve yaşam tarzı sağlamaya devam edecek.

Çin’de otomotiv ihracatının lider markası Chery, yeni nesil modelleriyle gücünü artırmaya devam ediyor. Yüksek teknolojiye sahip üretim yeteneği ve inovatif modelleriyle dünya çapında satış rakamları hızla yükselen Chery, yeni enerji araç pazarında da gücünü hızla artırıyor. Bu kapsamda marka, dünya çapında başarısını kanıtlamış TIGGO ailesinin yeni amiral gemisini Pekin Otomobil Fuarı’nda ilk kez otomobil severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Yeni amiral gemisi rekabete hazır!

Yeni enerji araç pazarı her geçen gün tüketiciler tarafından daha fazla benimsenerek tercih edilir hale geldi. Tüketicilerin araç seçiminde daha akılcı bir yaklaşımla hareket ettiği bu dönemde otomobil markaları da mercek altında. Doğal olarak bu eğilim yeni enerji araçlarının kalite standartlarının daha da gelişmesini tetikliyor. Modern çağın gelişen dinamiklerine uyum sağlamak için tüketici gereksinimlerini yeniden tanımlama ve pazardaki segmentleri yeniden şekillendirme gereksinimi oluşuyor. Chery, buna yanıt olarak, dünya genelindeki tüketicilerin farklı gereksinimlerini karşılamak üzere sürekli olarak farklı ürün seçenekleri sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda TIGGO ailesinin amiral gemisi, yeni enerji araç pazarının giderek daha rekabetçi hale gelmesi ve tüketici beklentilerindeki artışı karşılık verebilecek özellikleri ile öne çıkacak. Bu yeni model, en ileri teknolojiyi dünya genelinde tüketicilerin erişimine sunarak, onların kalite ve yenilik taleplerini karşılayarak amiral gemisi ürünlerin neler sunabileceğini yeniden tanımlamayı amaçlıyor. Bir sonraki gelişme dalgasında lider olarak konumlanan bu yeni model, Chery’nin kapsamlı küresel Ar-Ge kaynaklarından yararlanarak, lüks küresel ulaşımda yeni bir çağın yolunu açan teknolojiye yeni bir bakış açısı ortaya koyuyor.

Hem tasarım hem teknolojide mükemmellik!

25 Nisan tarihinde kapılarını açacak olan Pekin Otomobil Fuarı’nda dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan Chery, yenilikçi teknolojiye, premium ürünlere ve beklenenin ötesine geçen marka değerlerine verdiği önemle otomotiv endüstrisinin yeni döneminde ön sıralarda yer alacak. Chery TIGGO ailesinin amiral gemisi otomobil fuarında ilk gösterim için sahneye çıkacak. Bu yeni model ulaşımın gelecekteki trendine öncülük edecek. Yeni model aynı zamanda, Chery’nin TIGGO markasına yönelik uzun vadeli vizyonunu ve stratejisini gösteren önemli bir kilometre taşı olacak ve aynı zamanda sürdürülebilir ulaşım için akıllı teknolojiden yararlanma fikrini hayata geçirecek. Yeni model, yeniliğe, ileri teknolojiye ve üstün kaliteye olan bağlılığıyla beklentisi yüksek kullanıcıların ilgisini çekmek ve sürüş deneyimini daha ileri seviyeye taşımak üzere tasarlandı. Çevre dostu bir ulaşım için yeni nesil sürüş modlarını ve ileriye dönük teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Yeni model, TIGGO ailesinin mükemmellik tutkusunu bir sonraki seviyeye taşıyacak. Ayrıca hem tasarım hem de teknoloji anlamında mükemmelleşerek modern bir yaşam tarzının sembolü haline gelecek. Bu model, kullanıcılara sadece yeni bir araç sunmakla kalmayıp, aynı zamanda onların yeni atılımlar için çabalamalarını ve bir sonraki zirveye ulaşmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Farklı ihtiyaçlara farklı enerji seçenekleri!

TIGGO ailesi her zaman sınırları zorlamayı, kullanıcı ihtiyaçlarını ürün geliştirme ve güncellemelerin merkezine koymayı ve bunun sonucunda tüketiciler için daha kaliteli ürün ve hizmetler sağlamayı amaç edinmiş durumda. Chery TIGGO, kuruluşundan bu yana gelişmeye devam etti ve küresel kullanıcılarla birlikte canlı bir yaşam yarattı. Üstün performansı ve güçlü dış tasarımı pazarda özgün bir marka değeri oluşturdu. Chery’nin yeni amiral gemisi modeli, kullanıcılara beklentilerin üzerinde bir sürüş deneyimi yaşatmak üzere üstün kalite özellikleriyle dikkat çekiyor. En güncel QPower şarj edilebilir hibrit (PHEV) teknolojisiyle donatılan yeni model, etkileyici bir güce sahip. QPower, Chery’nin güç-aktarma sistemi teknolojisindeki deneyiminin doruk noktasını oluşturuyor ve içten yanmalı (ICE), şarj edilebilir hibrit (PHEV) ve tamamen elektrikli (BEV) olmak üzere çok farklı enerji seçeneklerini kapsıyor. Bu çözüm, “Güçlü ve hızlı”, “verimli ve çevre dostu”, “yüksek enerjili ve akıllı” gibi enerji avantajlarıyla öne çıkıyor. Ayrıca QPower, temel enerji türleri için en uygun güç çözümünü sunuyor ve kullanıcıların tüm ulaşım senaryolarına hitap ederek yeni model için gelişmiş destek sağlıyor. Tüm bu özelliklerle yeni model, beklentilerin ötesine geçen ve kullanıcılara sürprizler yapan üst düzey bir deneyim sunacak. Chery’nin küresel boyuttaki başarısının anahtarlarından olan küresel trendlere ayak uydurmak ve dünya genelindeki kullanıcılarla bağlantı kurmak, yeni modelin de kendi alanında liderliğin en büyük adayı olmasını sağlıyor. Yeni amiral gemisi, TIGGO model ailesi için yeni bir standart oluşturuyor ve dünya genelinde kentsel SUV’ların geleceğine yön veriyor. Chery, QPower teknolojisinin üstün özellikleri ve yeni modelin desteğiyle yeni enerji ve küresel teknoloji alanlarında başarıya odaklanarak dünyanın farklı noktalarındaki kullanıcılar için daha akıllı, daha bağlantılı bir ulaşım deneyimi sağlıyor.

Chery Türkiye hakkında

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 47 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor.

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.

Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>