Haberde Bursa

ÇATSANDER’den CHP İl Başkanlığı’na Ziyaret! “Çataltepe Bursa’nın Namusudur! Esnafın Kangren Olmuş Derdi Çözülmelidir!”

15.12.2023
54

CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Dokumacılar Odası Başkanı ve ÇATSANDER Başkanvekili Aydın Çitil, Başkan Yardımcısı Mehmet Kuş ve Çataltepe mağduru esnafıyla, İl Başkanlığında bir araya geldi.

ÇATSANDER Başkan Yardımcısı Mehmet Kuş 16 yıldır yaşanan mağduriyeti özetledikten sonra CHP camiasından konuya çözüm noktasında destek istedi. ÇATSANDER Başkanvekili Aydın Çitil’de konunun CHP Milletvekilleri Hasan Öztürk ve Prof. Dr. Kayıhan Pala tarafından TBMM kürsünde dile gelmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek; “Projeyi başlatan iktidar partisine her gidişimizde bizlerin haklı olduğunu belirterek sorunu çözmek yerine bizlere önce adliye kapılarına daha sonra BESKOOP adındaki içinde ne idiğü belirsiz üyelerin olduğu başkanlığını Erol Köse ismindeki vatandaşın yaptığı kooperatif önünde diz çökmeye mahkum ediyor! Biz bu konu hakkında yapmış olduğumuz çalışmalar ile bulduğumuz bulguları 200 ün üzerindeki dilekçe ile mahkemeye verdik ama her ne hikmetse 1 santim yol alamadık! Sizden konunun tekrar incelenerek bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz. ” dedi.

CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ta konunun partili avukatlar tarafından inceleneceği sözünü vererek; “Esnafımız, kanayan yara Çataltepe için çözüm bekliyor. İktidar ve onun Bursa’daki yerel idarecileri esnafımızın taleplerine kulak tıkıyor. Kentimizdeki binlerce esnafımızı ilgilendiren bu durumun düzelmesi ve adaletin yerini bulması için esnafımızın her zaman yanında olacağız. En yakın zamanda esnafımızla birlikte genel çaplı toplantı yaparak mağdurların izleyeceği yolda onlara yol arkadaşı olacağız. Esnaftan peşin peşin arazi ve alt yapı bedeli alınarak onların yasal haklarına çökülemez!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>