Haberde Bursa

Büyükataman’dan Özdağ’a göçmen tepkisi!

05.07.2023
61

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ”İstihbarat fosili Özdağ, Türk Milliyetçilerine soru yöneltmeden önce kendisinin yaptığı ipsiz sapsız ve toplum dinamiklerini tahrik eden açıklamalarının cevabını vermelidir.” dedi

MHP’li Büyükataman’dan Özdağ’a göçmen tepkisi!
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman sosyal medya hesabından Ümit Özdağ’a tepki gösterdi.

MHP’li Büyükataman’ın açıklamaları şu şekilde;

Kaynağını açıklayamadığı, bol keseden salladığı sığınmacı sayıları ile Türk toplumuna fitne saçan Ümit Özdağ öncelikle Göç İdaresi Başkanlığı’nın açıkladığı Türkiye’deki resmi sığınmacı sayısına bakmalıdır.

Zira yalan yanlış sayıları hangi istihbarat servislerinden aldığı belli olmayan Ümit Özdağ’ın açıkladığı sayılar ile Göç İdaresi Başkanlığı’nın açıkladığı resmi sayılar arasında kat be kat fark vardır. Ayrıca bu sayılar Birleşmiş Milletler’in verileriyle de örtüşmektedir.

İstihbarat fosili Özdağ, Türk Milliyetçilerine soru yöneltmeden önce kendisinin yaptığı ipsiz sapsız ve toplum dinamiklerini tahrik eden açıklamalarının cevabını vermelidir.

Türkiye’yi hangi fitne tuzağına sürüklemek için sokak sokak gezerek fitne yaydığını açıklamalıdır.

Ümit Özdağ’ın düzensiz göç ile yapılan tavizsiz mücadeleyi görmezden gelerek, iç kışkırtmanın alt yapısını hazırlamak için fırsat kollayan bir aparat olduğu gözler ödündedir.

Özdağ’ın söylemlerinin neredeyse tamamı çözüme yönelik olmayan, gerçeklikten, ciddiyetten ve insani değerlerden uzaktır

Sığınmacı konusu üzerinden fırsatçılık yapan, milletimizin sinir uçlarını kaşıyarak Türkiye’yi bir iç huzursuzluğun kıskacına sürüklemeye çalışan Ümit Özdağ gibilerin sorunun çözülmesi konusunda samimi olmadığı açıktır.

Milliyetçi Hareket Partisi ise en başından beri göç sorununun bilincinde olarak, düzensiz göçün istila olduğunu sürekli olarak vurgulamış, bu istilaya karşı vatanımızın demografik yapısını ve güvenliğimizi düşünmemiz, gerekli tedbirleri almamız, kışkırtıcı yaklaşımlara karşı uyanık olmamız gerektiğini söylemiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak düzensiz göç konusunda görüşlerimiz son derece açık ve nettir. Daha önce defalarca belirttiğimiz gibi; Suriyeli sığınmacıların güvenli ve insan onuruna yakışır şartlarda ülkelerine geri dönüşleri sağlanmalıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>