Haberde Bursa

Bursa’nın Emlak Gayrimenkul Emekçileri İftarda Buluştu!

18.04.2023
315

Bursa Tüm Emlak Müşavirleri Derneği (BUTEM-DER), Görükle’de özel bir davet salonunda, dernekleri ve depremzede aileler adına iftar programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen iftar programına, CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Ümit Akkuş, BUTEM-DER Başkan Yardımcısı Kenan Doğan katılımcı olarak katıldı.
BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYANLARA DERNEĞİMİZ ADINA SONSUZ TEŞEKKÜR SUNUYORUM”

Doğan, “Deprem bölgesi için başlattığımız kampanyada başından sonuna kadar bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, iş insanlarımıza, STK’lara, inşaat firmalarına, gayrimenkul firmalarımıza ve en önemlisi BUTEMDER ailesi ile tüm Bursa halkına derneğimiz adına sonsuz teşekkürler sunuyorum” dedi.

“GÖNÜLLERİNİN KAPILARINI AÇMALARI BİZLER İÇİN BİR GURURDU”

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı (BEMO) Erdal Çelebi, “Türkiye’nin kara gecelerinden biri olan 6 Şubat’ı hep birlikte yaşadık. Bunun derinliğini gerek şehrimize, gerek ülkemizde, gerek dünyada herkes hissetti. Şubat sonrası gayrimenkul sektörünün tekrar gündemde olması, konuşulması bazen belki bizler tarafından iyi görürse de kötü olduğu anlarda olur. Bu vesileyle tüm Türkiye’de kaos ortamında gayrimenkul vermek istemeyenler konuşulurken, Bursa’da tüm meslektaşlarımızın, paydaşlarımızın gönüllerinin kapılarını açmaları bizler için bir onur, bir gururdu. Bunu bize yaşattıkları için Bursa konuşulmadığı için tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Depremzede aileleri iftara davet eden Dernek başkan vekili ve başkan adayı Kenan Doğan; “Deprem bölgesi için başlattığımız kampanyada başından sonuna kadar bizlere destek olan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, iş insanlarımıza, STK lara, gayrimenkul ve inşaat firmalarına, bu yolda bizi yalnız bırakmayan BUTEMDER üyelerine ve tüm Bursa halkımıza derneğimiz adına teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonra da sektörümüz adına çalışmalarımızın devam edeceği gibi sosyal yardımlaşma anlamında da BUTEMDER olarak her zaman birlik olacağız.” dedi.

Aynı zamanda meslektaşımız da olan Gazeteci/Broker Sinem ÖZAY; BUTEMDER adına;  “BUTEMDER ailemizin bu anlamlı iftar organizasyonuna teşrif eden, basın mensuplarına, milletvekili adaylarına, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, meslektaşlarımıza, depremzede ailelerimize ve BEMO Başkanımız Sayın Erdal ÇELEBİ’ ye teşekkürlerimizi sunarız. 3 Ekim 2022 tarihinde 155 dernek üyesi ile yola çıkan, Bursa Tüm Emlak Müşavirleri Derneği, bugün 214 dernek üyesi ile birlikte çalışmalarına devam etmektedir.
Kuruluş amaçlarımız olan;
– Bursa geneli gayrimenkul firmalarını bir çatı altında toplamak,
-Sektörü canlandırmak adına ortak projeler yürütmek,
-Ticari anlamda ikili ilişkileri canlandırmak,
-Haksız rekabetin önüne geçmek gibi hedeflerle birlikte
6 şubat 2023 tarihinde şunu anlamış bulunmaktayız ki, dernek olarak sosyal sorumluluk projelerinde de tek yürek olduk. Bizler BUTEMBER ailesi olarak; yaşanan deprem felaketinden etkilenen bölgelerimize gıda, giyim, hijyen ve temizlik malzemeleri, battaniye, çadır gibi elimizden gelen birçok destekte bulunmaya çalıştık. Bunları yaparken kocaman bir gönüllü ordusu bizimle beraberdi. Akabinde şehrimize gelen depremzede vatandaşlarımızı, yaşamlarını idame ettirebilmeleri için eşyalarınıda temin ederek bulduğumuz evlere yerleştirdik. Dernek olarak deprem bölgesine de desteğe gittik. Tüm bunlar bizim insanlık görevimizdi. Ve bundan sonraki süreçte de BUTEMDER olarak gerek maddi, gerekse manevi desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>