Haberde Bursa

BRAVO FURPA..!! TEŞEKKÜRLER FUAT ALPASLAN…!!!

25.02.2024
11

Geçtiğimiz yıl Emeklilerimize gıda alışverişlerinde ciddi net indirimler sağlayarak büyük alkış almış olan  FURPA  Marketler zinciri yine geçtiğimiz sene Bursaspor’umuzun zor günlerinde Kol altı ve şort sponsorluğundan sonra şimdide yeni bir projeye imza atarak bir çok gıda ürününü Bursaspor Markası altında satarak Bursaspor’umuza ciddi oranda kalıcı gelir sağlamaya başlayarak taraflı tarafsız Bursa kamuoyunun takdirini kazandı .Her zaman Bursa ve Bursasporluların yanında olmaya çok önem gösteren FURPA Yönetim Kurulu Başkanı Bursa’mızın iş ve siyaset dünyasının başarılı ismi Fuat Alpaslan bu projeleri ile Bursalı ve Bursasporluların gönlünde yerinin apayrı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

    Bursaspor hologramlı toz şekerden una, pirinçten çaya, kırmızı mercimekten yemeklerin vazgeçilmezi ayçiçekyağına,Bursaspor markalı Limonatadan Karadutlu İçeceğe, siyah zeytine  kadar bir çok  gıda ürününün   satışından elde edilecek belirli orandaki gelir Yeşil Beyazlı kulübüne  aktarılacak olması Bursasporluları bu zor günlerde çok sevindirdi.

Yapılan anlaşmayla üretimi başlayan ve hayata geçirilen uygulamayla ekonomik anlamda darboğazda olan kulübe katkı sağlanması amaçlanıyor.

FURPA Market’ten yapılan açıklamada, “İyi günde, kötü günde Bursaspor’la birlikte. Bursaspor markalı ürünlerden yapılan her alışveriş kulübümüze destektir.” ifadelerine yer verildi.

KOL ALTI VE ŞORT SPONSORU DA  “FURPA”

FURPA Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan ise ”Bizim için önemli olan takımımızın bulunduğu lig ve sıralama değil yeşil-beyaz renkler ve Bursaspor ismidir. Biz yıllardır bu kulübün ne kadar değerli olduğunu dile getirdik. Bugün de elimizden geldiğinde Bursaspor’un yanında olduğumuzu göstermek için buradayız.  Bursaspor bu ülkenin en önemli markalarından biri. Bu markayı ayakta tutabilmek için nasıl herkesin elini taşın altına koyması gerekiyorsa biz de FURPA ailesi olarak elimizi taşın altına koyduk.Önce kol altı ve şort sponsoru olduk Bursaspor’a şimdide Bursaspor Ürünlerinin satışından kulübümüze gelir sağlamaya başladık.İnşallah Bursaspor taraftarımızın da desteğiyle bu ilerleyen süreçte daha da artacak.Biz şampiyon bir takımız, Dünya’ya örnek olmuş bir taraftarımız var. Bir Bursaspor taraftarı olarak tüm Bursa iş insanlarını desteğe davet ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

SIRA

BURSASPOR

TARAFTARINDA..!!

Bursaspor’a destek amacıyla Bursaspor ürünlerinin satışa çıkartıldığı Furpa marketlerde, iyi kalitelideki ürünleri uygun fiyatlara satın almanız an meselesi! 59 şubesiyle ve kalitede önder, fiyatta lider sloganıyla market indirimlerine imza atan Furpa marketlerde Bursaspor markalı ürünler  birbirinden uygun fiyatlar Furpa marketlerde sizi bekliyor…

Furpa, bulunduğu sektörde sağladığı başarıyı korumayı ve ulusal pazarda etkinliğini artırmayı hedeflemektedir. Bu amaçla; Çalışanlarını işlerini doğru olarak yapmaları için eğitir, bireysel başarıları ve ekip çalışmalarını destekler, ödüllendirir. Tedarikçileri ile sağlıklı ve iyi ilişkiler geliştirir, ortak başarı için onlara gerekli desteği verir. Müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunmak üzere sürekli araştırma, yenileme ve geliştirme çalışmaları yapar. Müşterilerinin mutluluğunu ölçer ve onları daha mutlu kılmanın yollarını arar.

TÜM BURSA’YA ÖRNEK PROJE..!!

Çalışanlarına verdiği değerin bir ölçütü olarak, çalışanlarının mutluluğunu ölçer ve onların mutluluğu için bu çalışmaları geliştirir. Ülke istihdamını artırmak için yeni iş olanakları sağlar. Ülke insanının aile bütçesine katkıda bulunmak için uygun satış fiyat politikaları belirler. Yüksek başarısına rağmen daima mütevaziliğini korur. Kalite yönetim anlayışının tüm şartlarına uymak için çaba sarf eder. Furpa, bu amaçlara ulaşabilmek için, çeşitli yönetim politikaları ve stratejiler belirler, yıllık hedefler koyar, sonuçları ölçer ve bu hedefleri sürekli iyileştirir.

Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; bireye ve topluma saygılı, hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı, sağlık, emniyet ve çevreye duyarlı olarak FURPA müşterileri ve çalışanların beklentilerini en üst seviyede karşılamak.

Hedefini Halkımız tarafından en çok tercih edilen perakende markası ve Türkiye’nin önde gelen modern gıda perakendecisi olmak olarak belirleyen
Çözüm Odaklı, Güvenilir, Esnek ve İş birliğine açık olmak. Olarak özetleyen Furpa 59 şubesi ile Bursa’mıza hizmet vermektedir.

FURPA’DAN  KURTULUŞUN İŞARET FİŞEĞİ..!!

59 şubesi ile Bursa’da yaşayan milyonlarca insanımıza uzun yıllardır hizmet vermekte olan Furpa Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan’a ne kadar teşekkür etsek azdır.Furpa daha önceki süreçte birçok indirimlerle  emekli insanlarımızın yanında da yer almıştı hatırlanacağı üzere..

Furpa daha önceden sponsorluk  anlamında Bursaspor’un yanında olarak zaten desteğini vermişti.

Fakat adeta o kadar yetmez diyerek Bursaspor markalı ürünlerden kulübe destek olması Bursa’da yaşayan herkesi ve de bilhassa tüm Bursasporluları çok memnun etti.

Takımın bulunduğu durum ve kümeye bakmaksızın elini Fuat Alpaslan’ın da söylemiş olduğu gibi taşın altına koymaktan çekinmeyen Furpa bu anlamda Bursa’da yaşayan dev firmalara da ayrıca örnek teşkil etmiş durumda.

El ele verilmesi durumunda en kısa zamandan borçlarından arınmış ve üst liglere çıkmış bir Bursaspor bu projeden de anladığımız kadarıyla kesinlikle uzak değil, tek yapılması gereken el ele vermek bu anlamda bu duyguları bizlere yaşatan Bursaspor’un kurtuluşu anlamında bizlere ümit ışığı sunan

Furpa’ya ,Furpa Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan’a ne kadar teşekkür etsek azdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>