Haberde Bursa

BKM VİZYONA GİRECEK YENİ FİLMİNİN AFİŞİNİ YAYINLADI: “HAYDİ TUT ELİMİ” 26 OCAK’TA SİNEMALARDA

23.12.2023
0

BKM VİZYONA GİRECEK YENİ FİLMİNİN AFİŞİNİ YAYINLADI:

GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUK EKİBİNDEN
“HAYDİ TUT ELİMİ”
26 OCAK’TA SİNEMALARDA

Kadrosundaki, usta oyuncular ve birbirinden yetenekli çocuk oyuncularla
“HAYDİ TUT ELİMİ” filmi;
dans, müzik, takım ruhu, yardımseverlik gibi temalarıyla güldürmeye ve
içinizi ısıtmaya geliyor!

Başrollerini çocuk oyuncular Nil Özdemir, Ali Kerem Çömez, Zeynep Erdoğan ve Çınar Karçkay’ın ve Işıl Yücesoy’un paylaştığı, yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un üstlendiği, senaryosunu Uğur Güvercin, Cihan Deniz, Pelin Serin, Onur Ümit ve Ali Ateş’in kaleme aldığı BKM yapımı macera dolu HAYDİ TUT ELİMİ filminin oyuncu kadrosunda ise; Ada Demirer, Ezo Sunal, Sevinç Erbulak, Alp Kırşan, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Coşkun Demir ve Erhan Yazıcıoğlu, gibi değerli isimler yer alıyor.

İçinize umut ve sevgi aşılayacak “Haydi Tut Elimi” filminin konusu ise şöyle;

Dans tutkunu iki genç yetenek Duygu ve Kaan, yurtdışındaki dans okulunda eğitim alabilmek için seçmelere katılacaktır. Seçmelere katılmanın yoluysa “bir şarkının hikayesini” bulmaktan geçer. Duygu ve Kaan, en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak “malum şarkının hikayesi” için müthiş bir maceraya çıkar. Kimi zaman hüzün, kimi zaman da kahkaha dolu anlar yaşayacak olan gençlerimiz, macera dolu bu yolculukta; aile bağları ve arkadaşlık ilişkilerine ayna tutacak.

YARIYIL TATİLİNDE SİNEMALARDA

BKM yapımı ile sömestr’da seyirciyle buluşacak olan “HAYDİ TUT ELİMİ”, sürpriz sonlu hikayesiyle büyükten küçüğe herkesin kalbine dokunacak…
Film vizyon tarihi: 26 Ocak 2024

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>