Haberde Bursa

BENDEN MARKA OLUR MU?

20.09.2023
463

Günümüz dünyasının sosyoekonomik şartları nedeniyle artık tüzel yapılar gibi bireyler de markalaşmaya odaklanmış durumda. Peki kişisel markalaşma nedir? Kişisel markalaşma nasıl uygulanır? Kişisel marka inşası için gerekenler nelerdir? Tüm bunlar ve daha fazlası Branding Türkiye ve Kişisel Marka Akademisi organizasyonuyla hazırlanan “Benden Marka Olur Mu?” etkinliğinde yanıt bulacak!

Rekabet koşullarının farklılaşması, iş dünyasının dönüşümü, ekonomik şartlar ve dijitalleşme sebebiyle artık tüzel kişiler kadar bireyler de markalaşmak zorunda! Literatürde “kişisel markalaşma” olarak yer alan kavrama göre insanlar, tıpkı kurumsal işletmeler gibi marka konumlaması yapmalı, marka iletişimi gerçekleştirmeli ve dijital markalaşma stratejisine sahip olmalı.

Peki ama nasıl? Tüm bunlar 27 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Benden Marka Olur Mu? etkinliğinde yanıt bulacak!

Benden Marka Olur Mu Etkinliği 27 Eylül’de!

Değişimin ve dönüşümün hızlandığı, teknolojinin yeni bir boyut kazandığı, dijitalleşmenin mecbur hale geldiği ve bilgiye erişimin kolaylaştığı günümüz dünyasında öne çıkan bir kavram olan “kişisel markalaşma” ana temasıyla 27 Eylül 2023 tarihinde “Kişisel Marka Sohbetleri: Benden Marka Olur Mu?” etkinliği gerçekleştirilecek.

Branding Türkiye ve Kişisel Marka Akademisi organizasyonuyla Zemin İstanbul’da düzenlenecek olan etkinlikte kişisel markalaşma odağındaki birçok konuya ve kavrama dair bilgi ve deneyim paylaşımında bulunulacak.

Konuşmacılar

Kişisel markalaşma ana temasıyla 27 Eylül’de Zemin İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Kişisel Marka Sohbetleri: Benden Marka Olur Mu?” etkinliğinin konuşmacıları şöyle;

  • Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye)
  • İrem Sefa Yayımlar (Kişisel Marka Akademisi)
  • Ömer Şengüler (Global Magic Brands)
  • Jülide Şakar (Innostyle)
  • Burcu Şen (İyibiriz)
  • Yeşim Saraçer (Yeşim Saraçer Photography)
  • Meltem Konaklı Çelikkan (Meltem Konaklı Çelikkan Eğitim Ve Danışmanlık)
  • Esra Başaran (Road Global)

Bilgi Ve Kayıt

Tarih              : 27 Eylül 2023

Saat                : 18:00 – 21:00

Mekan            : Zemin İstanbul

Adres             : Şahkulu Mah. Meşrutiyet Cad. No:125 Beyoğlu / İstanbul

Ulaşım            : Mekan Şişhane metro durağı çıkışındadır.

Kayıt ZORUNLUDUR. Etkinliğe ücretsiz kayıt olmak için buraya tıklayın.

Branding Türkiye I Hakkında

3F Fenomeni ve 360 derece içerik stratejileriyle faaliyetlerine devam eden bir bütünleşik pazarlama ve iş-ekonomi mecrası olan Branding Türkiye, bütünleşik pazarlamaya dair tüm olguların akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildiği, dijitalin dinamiklerine uygun bir yayın politikasına sahip, fayda ve farkındalık odaklı yeni nesil bir mecradır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>