Haberde Bursa

BBP OSMANGAZİ’den “BİLİMİN IŞIĞINDA SİYASET SEMİNERİ”

06.01.2024
8

Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı “Bilimin Işığında Siyaset Semineri” gerçekleştirdi.

Uludağ Üniversitesi Gıda Bölümü Akademisyenlerinden Dr. Kader Çetin tarafından seminerde katılımcılara Zeytin ve Zeytinyağı’nın ticari hacimleri, dünyada kullanımı, ülkemizde ve Avrupa pazarında üretim ve tüketimi konusunda geniş bir bilgilendirme yapıldı.

Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleşen seminere BBP Osmangazi Teşkilatının çalışkan başkanı Mahmut Yayla ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Yıldız, Mergül Demircan, Hasan Abacı, Güliz Yazvaş, Sadık Bıyığıbüyükoğlu, Enver Yavaş, Sabahat Yayla, Hacer Abacı ile misafirler ve Dünya Girişimci İş İnsanları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kutlu Kaya katılım sağladı.

Katılımcılar program boyunca Dr. Kader Çetin hocaya zeytinin ve zeytinyağı konusunda onlarca soru yöneltti.

Bilimin Işığında Siyaset Hayalinin ilk adımını attıklarını belirten BBP Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla: “kongremizden sonra yine, hedefini vuran ayakları yere basan bir proje hayalimizi başlattık. Biliyorum ki biz inancımızdan ve kararlılığımızdan vazgeçmedikçe her istediğimiz çalışmayı yapabiliriz. Bizde bilgi, donanım, tecrübe ve ekip ruhu var. Benim en büyük şansım ekibim. Hepsi hayallerime sahip çıkıyor ve inanıyor. Bu nedenle Yönetim Kurulunda görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu işler organizasyon birlik ve beraberlik işi, lidere inanma ve güvenme işi bu güven olmamış olsa bu işleri başaramazdık. Yaptıklarımız daha fragman asıl film geride, milletimize yakışır şekilde hizmet edeceğiz.  Bugün burada yöremizin ve ülkemizin en kıymetli tarım ürünlerinden olan zeytinin üretimi, tüketimi, finansı, Avrupa ve dünyadaki durumunu öğrendik.

Biz politika üretirken şimdi bu bilgiler ışığında hareket edeceğiz. İşte ben buna bilimin ışığında siyaset diyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>