Haberde Bursa

ATA DEMİRER SEZONUN SON GÖSTERİSİNDE VOLKSWAGEN ARENA’DA HAYRANLARINA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

19.04.2024
2
ATA DEMİRER GAZİNOSU’NDAN
YAZ TURNESİ SÜRPRİZİ

Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sergilenen Ata Demirer Gazinosu ile sezonunun son gösterisinde geçtiğimiz akşam Volkswagen Arena’da hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.
 
Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sergilenen, ATA DEMİRER GAZİNOSU ile geçtiğimiz akşam (18 Nisan) Volkswagen Arena’daydı.
 

Usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra ile sezonunun İstanbul’daki son gösterisinde sahne alan Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu stand-up gösterileri ile izleyenlerine unutulmaz bir gece daha yaşattı. 

ATA DEMİRER GAZİNOSU YAZ TURNESİNE ÇIKIYOR! DETAYLAR YAKINDA
Stand-up, film, albüm ve dizi projeleri ile ilklerin öncüsü olan ve adından her zaman övgü ile söz ettiren Ata DemirerATA DEMİRER GAZİNOSU ile yaz turnesi kapsamında açıkhava sahnelerinde şakalarıyla seyirciye kahkahalar attırırken, özenle seçilmiş repertuvarı ile enfes bir müzik şöleni yaşatacak.

 

Kahkaha dolu unutulmaz gazino akşamları için yaz turnesinin detayları yakında!
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>