Haberde Bursa

Allah’ın izniyle Yeniden Refah İktidarında İslam Birliği kurulacak

08.10.2023
244

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner yaptığı açıklamada; “Bugün sabah itibarıyla Filistin topraklarında yaşanan hadiseleri anbean takip ediyoruz.
Elbette sivil halka zarar verilmesini tasvip etmiyoruz. Fakat yıllardan bu yana İsrail’in mazlum Filistin halkına yaptığı zulümleri de bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
Unutulmaması gereken bir şey var o da; Filistin’in başkenti Kudüs’tür. Kudüs’ün doğusu batısı yoktur. Bunu kimse unutmasın.

Hafızamızı biraz tazeleyecek olursak İsrail’in Gazze’ye yönelik 2008‘de düzenlediği Dökme Kurşun adını verdiği saldırılarda 355’i çocuk, 100’ü kadın olmak üzere bin 400 kişi hayatını kaybetmiş, 5 bin 400 Filistinli yaralanmıştı. Yine 2014 yılındaki “Koruyucu Hat” adı verilen ve 51 gün süren saldırılarda ise Gazze adeta enkaza dönüştürüldü. Bu saldırılar neticesinde 551’i çocuk 2 bin 158 Filistinli hayatını kaybetti, 11 binden fazla Filistinli yaralandı ve 60 binden fazla Filistinli evsiz kaldı. Önümüzde bu örnekler varken kim İsrail’in haklılığını veya mazlum olduğunu savunabilir?

Kim hala daha İsrail’e destek verebilir. Allah’ın izniyle Yeniden Refah İktidarında İslam Birliği kurulacak. Ne Çin, Doğu Türkistan’da zulüm edebilecek ne İsveç kutsallarımıza alçaklık yapabilecek ne sözde İsrail, Filistin halkına kurşun sıkabilecek. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın da dediği gibi “Bu İsrail laftan anlamaz güçten anlar, güçten!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>