Haberde Bursa

6’lı Masa Osmangazi’de Nezaket Ziyareti! “Osmangazi’de Farka İmza Atacağız!”

13.12.2023
58

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve Yöneticileri, Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Ali Öncel ve Yönetimini ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten; “6’lı Masa’nın “Milli Görüş” kalesi olan Saadet Partisini ziyaret ederek yeni seçilen başkanımız sayın Ali Öncel ve ekibine başarılar diledik. Bursa’nın 1 milyona kafa tutan ve doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine uzanan, içinde bir ova barındıran geniş bir coğrafyada siyaset yapmak bizler için bir şeref. Ortak paydamız Osmangazi’de yurttaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için sosyal demokrat çizgimizle 1 milyonumuzu kucaklayacağız.” dedi.

Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Ali Öncel; “Milli Görüş’ün bizim omuzlarımıza yüklediği sorumluluklardan dolayı vatandaşımıza önce vicdan borcu var. Osmangazi, Bursa’nın kalbi. 22 yıldır iktidar olan bir parti Bursa’yı yönetemediği gibi yerel ölçekte de 20 yılını Osmangazi’nin kaybetmesine neden oldu. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde biz emaneti teslim alacağız. Osmangazililerin Bursa’nın ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmesine artık izin vermeyeceğiz. İmtiyazlı sokaklarda iktidar mensuplarının saltanat sürmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Her mahallemizin eşit hizmet alması lazımken sokağın bir başının lale devrini yaşaması, sokağın sonunda yaşayanların ise pazar yerlerinin döküntülerini çöplerden topladığını görürken buna kayıtsız kalamayız!” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>