6.Under Armour Bodrum Yarı Maratonuna Geri Sayım Başladı…

    22.09.2023
    6.Under Armour Bodrum Yarı Maratonuna Geri Sayım Başladı…

    Bu yıl Doğuş Grubu’nun ana sponsorluğu ve Under Armour’un isim sponsorluğunda 6’ncısı düzenlenecek Bodrum Yarı Maratonu, 21K,10K, 5K parkurlarının yanında, spor söyleşileri, spor festivali, BeatBodrum ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

    Bodrum’da spor turizmine yeni bir soluk getiren Under Armour Bodrum YarıMaratonu, her yaştan ve düzeyden koşu severi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya getirecek.

    01Ekim Pazar günü Bodrum Kalesi’nden başlayacak parkurlar, tarihi Myndos Kapısı’na kadar uzanacak. Koşucular sahil turu ile deniz havasını solurken, Antik Tiyatro’nun tarih kokan basamakları dabu güzel etkinliğe eşlik edecek.

    Etkinlik hakkında bilgi veren Mint Organizasyon Kurucusu Engin Çetinay,“Under Armour Bodrum Yarı Maratonu’nun bu yılki mottosu olan#bodrumdakoşmanınheranındamutlulukvar, sadece yarışta başarı kazanmayı değil, yaşamımızda kendimiz ve çevremiz için yaptıklarımızı ve paylaşmayı da ifade ediyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iki farklı sosyal sorumluluk projesi hayata geçiyor. Engelsiz bir yaşam için farkındalık yaratmayı hedefleyen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu, sporseverleri de buamaca ortak ediyor. Festivalin ruhunu yansıtan madalyalar, BodrumSağlık Vakfı bünyesindeki özel çocuklarımız tarafından tasarlanıp üretiliyor. Bodrum Geçici Hayvan Barınakları ile yapılan işbirliği ile hem sokak hayvanlarına destek veriliyor, hem de tüylü dostlarımız için mama ve tıbbi malzeme bankası oluşturuluyor. Bodrum Belediyesi ve Çağdaş Holding’in anasponsorları olduğu maratonun Co Sponsorluğunu ise Bodrium Hotel &SPA, Uludağ İçecek, Garmin, Acıbadem, Pınar Protein, Sünger Pizza, Fifi, 3 Enerji, Power APP, Garmin ve May Ajans üstlendi”diye konuştu.

    Geçen yıl kontenjanların dolmasıyla birlikte kayıtların bir hafta öncesinde kapandığı maratonda bu yıl bin 750 katılımcının hedeflendiğini dile getiren Çetinay, kayıtlarınwww.bodrumyarimaratonu.com’dan online yapılabildiğini ve websitesinde otel, restoran, transfer gibi ihtiyaçlar için çözüm ortaklarının da duyurulduğunu sözlerine ekledi.

    YARIŞLAR 3 PARKURDA KOŞULACAK

    21KPARKURU: Bodrum Meydanı – Marina – Myndos Kapısı – Gümbet Sahili- Bitez Bahçe Arası – Bitez Köy İçi – Konacık – Antik Tiyatro- Kumbahçe Sahili – Paşa Tarlası – Bodrum Yolcu Limanı – ArtemisCaddesi -Atatürk Caddesi – Bodrum Meydanı

    10KPARKURU: Bodrum Meydanı – Marina – Myndos Kapısı – Antik Tiyatro -Bodrum Kalesi (manzara) – Artemis Caddesi (Eski Bodrum) – Kumbahçe -Bodrum Limanı – Barlar Sokağı – Bodrum Meydanı

    5KPARKURU: Bodrum Meydanı – Marina – Myndos Kapısı – Antik Tiyatro -Bodrum Kalesi (manzara) – Bodrum Meydanı

    RENKLİ ETKİNLİK PROGRAMI

    29EYLÜL CUMA
    Fuar
    Kayıt ve Yarış Kitlerinin Dağıtımı
    AntikTiyatro Spor Festivali

    30EYLÜL CUMARTESİ
    Kayıt ve Yarış Kitlerinin Dağıtımı
    SporSöyleşileri
    #BeatBodrum Ritmi Hisset 4K ( Marina YachtClub)
    Sadece Makarna Partisi Değil

    01 EKİM PAZAR
    21K /10K / 5K Start
    Konser – Dj Performans
    Ödül Töreni

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.