Haberde Bursa

Yaz sofralarına elegan ve asil dokunuşlar

11.05.2021
211

Özgün ve zarif tasarımlarıyla her biri eşsiz ve özel sofra tekstili serilerine imzasını atan marka Brezo Home, yurtdışı pazarına da merhaba diyor.

Haliç Üniversitesi İç Mimarlık bölümü mezunu olan Funda Çor, Milli Saraylar ve Tarihi Yapılar Meslek Yüksek Okulu’nda Bina Koruma ve Yenileme Bölümü öğrencisi. 30 senedir mefruşat sektöründe hizmet veren aile şirketiyle çocukluğunu keyifle atölyede geçiren girişimci, ürün tasarlamayı ve üretmeyi çok sevdiğinden kendi markasını oluşturmuş.

Brezo Home’un yarattığı koleksiyon, her stile uyum sağlayabilecek ve bir hikayesi olan parçalardan oluşuyor. Zamansız ve senelerce kuracağınız sofralara şık ve elegan dokunuşlar yapacak olan koleksiyonda birbirinden farklı formlarda peçeteler ve amerikan servisler bulunuyor.

El çizimiyle tasarlanıp renklendirilen ürünler daha sonrasında tasarım programlarıyla milimetrik ölçülerle çizilip, kalıpları çıkarılıyor. Tasarıma uygun kumaş ve iplik seçimiyle üretim süreci başlıyor. Her bir tasarımın eşsiz, özgün ve Brezo Home’u yansıtmasına çok önem veren ekip, tasarımı ve kaliteyi her şeyden önemli sayıyor.

İlk aşamada sevdiği ve bildiği bir malzeme olan kumaşla üretime başlayan Funda Çor, markası Brezo Home’un çatısı altında yakında ürün gamına ekleyeceği dekoratif ürünlerle de çeşitlilik katacak. Markanın kurucusu Çor, “Ruhu olan şeyleri daha çok seviyorum. Bana göre birbirinden farklı dokuların, renklerin bir araya gelişi o sofrayı paylaşan kişilerin farklılığını simgeliyor. Her şeyin kusursuz uyumda hazırlandığı sofraları sadece resmi davetlere yakıştırıyorum.” sözleriyle marka anlayışını ifade ediyor.

Brezo Home’un müjdelerinden biri de markanın bu sene yurtdışı pazarına merhaba dediği. Birkaç ülkeden gelen partnerlik teklifleri değerlendiren firma, ülkemizi yurtdışında temsil edecek.

Çevreyi önemseyen firma #plastiksizkargo’ya destek veriyor, ürünlerini atık madde olmadan paketlemeye özen gösteriyor.

Sosyal sorumluluk konusunda da duyarlı olan Brezo Home her ay düzenli olarak, UCİM (Uluslararası Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) başta olmak üzere çocuklar yararına çalışan çeşitli derneklere bağış yapıyor. Bu bilgiyi farkındalık yaratmak adına paylaşan marka, çocukların güvende ve eşit şartlarda büyümesine çok önem veriyor.

@brezohomeistanbul

                     https://brezohome.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>