Haberde Bursa

Yaşam Alanlarında “New Aura”

29.06.2022
132

İlhamını el nakışına olan tutkusundan ve abajurların yaşam alanlarına kattığı büyük etkiden alan bir marka Naura Atelier. Naura; yaşam alanlarındaki “New Aura” anlamına geliyor. Naura Atelier, abajurları seri üretilen endüstriyel bir tasarım olmaktan çıkartıp, kadın elinin değmesiyle onlara ruh katıyor ve onlarla yaşam alanlarınızın havasını değiştiriyor. Evinizin her köşesinde, ofisinizde, çocuk odalarında kullanabileceğiniz çeşitlilikte 4 farklı kategoride ürün sunuyor. Çiçeklerin renkli dünyası ile yaşam alanlarına canlılık katan Lets Bloom Koleksiyonu markanın en beğenilen ürünleri.

Naura Atelier, elde sevgiyle işlenen nakışlı abajur başlıklarıyla, el yapımı seramik gövdeleri birleştirerek ürünlerini yeni çağın modern yaşam alanlarına sunuyor. Modern yaşam alanlarına yenilik katarken eskiye olan bağlılığını da korumayı hedefliyor.

Türkiye’de, işine aşık zanaatkar kadınlar tarafından özel olarak, sevgiyle, elde işlenen nakışlar Naura Atelier ile yaşam alanlarınıza adeta büyülü bir dokunuş yapıyor. Özgün tasarım gücü, özenli ve ince el işçiliği Naura Atelier abajurlarının benzersiz oluşunu ve yüksek kalitesini garantiliyor.

Seri üretimin aksine, farklı olana, biricik olana tutku duyanlar; geleneksel nakışın kendine has yeniden yorumlandığı, yep yeni bir dünyada kendini buluyor. El işlemeli abajur başlıklarının her birinin işlenmesi 1 ay sürmektedir. Seramik gövdelerin her biri tek tek tornada elde çekilmiştir. Elde şekil verilmesi, fırınlanması ve boyanması gibi işlemlerden geçen seramik gövdelerin hazırlanması da yaklaşık 1 ay sürmektedir. Yerel üretimin, zanaatın, kaybolmasını istemeyen ve el yapımının değerli olduğunu gelecek kuşaklara miras olarak bırakmayı hedefleyen Naura Atelier sektöre dikkat çeken bir giriş yapıyor.

Her tasarımında ayrı bir hikayesi olan Naura Atelier nakışlı seramik abajurlar, yaşam alanlarına yep yeni bir hava katacak.

Yaşam alanlarının atmosferinde büyük bir değişim gerçekleştirmek isteyenlerin tercihi olan abajurları dekoratif olarak evin her köşesinde kullanmak mümkün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>