Haberde Bursa

Yarıyıl tatili ile ara tatil birleşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklayacak

19.01.2022
249

Okullar 21 Ocak’ta yarıyıl tatiline giriyor. 11 Nisan’da ise ara tatil başlayacaktı. Salgının yayılma hızına göz önüne alınıp ara tatil ile yarı yıl tatilinin birleştirilmesi gündemde. Bu konuda son karar Kabine toplantısında alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası açıklama yapacak.

Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanacak.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE

Sağlık Bakanı Koca, toplantıda kapsamlı bir sunum yapacak. Bilim Kurulu tavsiye kararlarını Kabine ile paylaşacak. Ek tedbirler de toplantıda masada olacak. PCR testleri ile ilgili alınan kararların gerekçelerini sıralayacak.

ARA TATİL İLE YARIYIL TATİLİ BİRLEŞECEK Mİ?

Milli Eğitim Bakanı Özer, yüz yüze eğitim konusunda kararlılık mesajı vermişti. Okullardaki son duruma ilişkin Kabine Toplantısında kapsamlı bir bilgilendirme yapılacak.

Okullar 21 Ocak’ta yarıyıl tatiline giriyor. 11 Nisan’da ise ara tatil başlayacaktı. Salgının yayılma hızına göz önüne alınıp ara tatil ile yarı yıl tatilinin birleştirilmesi gündemde. Bu konuda son karar Kabine toplantısında alınacak.

EKONOMİDEKİ GELİŞMELER

Ekonomi, toplantıda önemli gündem maddeleri arasında. Son duruma ilişkin ekonomi kurmayları kabinede bilgilendirme yapacak. Fahiş fiyatla mücadele konusunda alınacak ek tedbirler gözden geçirilecek

TERÖRLE MÜCADELE

Her toplantıda olduğu gibi terörle mücadele konusu masadaki önemli başlıklar arasında. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sahadaki son durumu istihbarat raporları devam eden operasyonlara ilişkin Kabine Toplantısında bilgilendirme yapacak.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararları kamuoyu ile paylaşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>