Haberde Bursa

Y. Tolga İpekel ” İnandık, Savaştık, Başardık! Sırada Genel Af Var!

24.05.2022
459

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yusuf Tolga İpekel : “İnandık, Savaştık, Kazandık! Sırada Genel Af Var! ” dedi .

Affet Türkiyem Projesinin fikir sahibi olan ve bir süredir genel af için çalışmalar yapan İpekel mahkum yakınlarıyla sıcak ilişkiler kurmasıyla da dikkat çekiyor. Korona virüs pandemisi sebebiyle sebebiyle bir süredir devam eden açık cezaevi izinleri 31 Mayıs’ta son bulacaktı. Genel af talebinin yanı sıra izinlerin uzatılması ile ilgili de çalışmalar yürüten ve mahkum ailelerinin yanında olan İpekel,”Bir söz verdik ve başardık. Şükürler olsun .Sıra kapalı cezaevlerindeki mahkum ailelerimizin yüzünü güldürmekte.” dedi. İpekel sözlerine şu ifadelerle devam etti: “İzinli mahkum ailelerimize hayırlı olsun.Dualarınız kabul oldu.Peki kapalıdaki mahkumlarımız ve aileleri? Onların yüzlerini güldüremediniz!

Savaş bitmedi.Bitmeyecek.Sonuna kadar affet Türkiyem diyeceğiz.Herkesin yüzü gülsün diye savaşmaktan vazgeçmeyin. Kazanılacak!”Lider Mustafa Sarıgül’ün Emeği Çok Fazla, Örnek Alıyorum Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün bu proje için çok fazla emek verdiğini ve il il, cezaevi cezaevi gezip mahkum ailelerinin her daim yanında olduğunu ifade eden Yusuf Tolga İpekel “Liderimiz Mustafa Sarıgül’ü örnek alıyorum. Affet Türkiyem projesine verdiği emeği gözümle görüyorum. Kendisini hayranlıkla örnek alıyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>