Haberde Bursa

WORKINDO İLE ALMANYA’DA İŞ FIRSATLARI

24.05.2022
968

İnşaat sektörünün online kariyer platformu Workindo, Almanya’ya inşaat personeli gönderiyor.

“Bu Sitede İş Var!” mottosuyla yurt içi ve yurt dışında birçok projeye insan kaynakları ve malzeme alım-satım çözümleri sunan Workindo, Almanya’da gerçekleşecek bir projeye farklı kategorilerde inşaat personeli ilanları açtı.

Projede; Hakediş Metraj Mühendisi, Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı, Hiyap / Hi-up Operatörü, Tır Şoförü, Fiberoptik Ev Bağlantısı ve Sonlandırma Ustası, Fiberoptik Kazı Dolgu İşleri Ustabaşı, Mini Ekskavatör Operatörü, İş Güvenliği Ve İşçi Sağlığı Uzmanı, Kamp Amiri, Elektrikçi (Usta) kategorilerinde çalışacak personel aranıyor.

Rusya, Ukrayna ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere birçok ülkedeki dev inşaat projelerine inşaat personeli sağladıklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Pandeminin yarattığı durgunluğun ardından global inşaat sektöründe yavaş yavaş hareketlenme başladı. Savaş öncesinde yoğun faaliyetler sürdürdüğümüz Rusya-Ukrayna bölgesinde her ne kadar duraklama olsa da Orta-Batı Avrupa’da inşaat yatırımları devam ediyor.

Workindo olarak hızla genişleyen üye sayımız ve networkümüzle atılımlarımız sürerken Almanya’daki bir projenin de insan kaynakları tedariki konusunda çözüm ortağı olduk. Bu projede çalışmak isteyen ve aranan kriterlere uyan personel, Workindo.com üzerinden iş başvurularını kolayca yapabilir.

İnşaat sektörü personeli sitemiz üzerinden profilini oluşturup kriterlerini belirleyerek, kendileri için en uygun başka işleri bulma fırsatına da sahip olabiliyorlar. Aynı şekilde inşaat firmaları ve taşeron firmalar projeleri için kendi kriterlerine en uygun personeli de site üzerinden bulabiliyor.

Güven ve şeffaflık, üzerinde titizlikle durduğumuz bir konu. Workindo.com’a üye olan tüm şirketlerin ve şahısların bilgileri birinci elden düzenli aralıklarla kontrol edilerek, bilgilerin doğruluğu güvence altına alınıyor. Tarafların her işten sonra birbirlerini puanlama ve yorumlama özelliği ile de hem işveren hem de iş alan iki taraf için şeffaflık ilkesi devreye giriyor. Herkes memnuniyetini ya da memnuniyetsizliğini özgürce dile getirerek ihtiyacı olan işi ve personeli nokta atışı yaparak buluyor” dedi.

İŞKUR’un resmi istihdam merkezi olan Workindo, şahıs ve şirket bilgilerini, birinci elden düzenli aralıklarla doğrulayarak güven ve şeffaflık ilkesine uygun şekilde muhafaza ediyor. Siteye, e-posta ve cep telefonu bilgilerini girerek ücretsiz bir şekilde üye olunabiliyor.

https://workindo.com/tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>