Haberde Bursa

WMF termoslarla favori içeceğiniz her daim sizinle

05.07.2022
212

Enplus’ın satışını gerçekleştirdiği WMF markalı termoslar, içecekleri en uygun sıcaklıklarda muhafaza etmenin yanı sıra özel tasarımı ile konforlu ve güvenli kullanım imkanı sunuyor

Yazın gelmesiyle birlikte dışarıda geçirilen zamanlar da artıyor. Güneşli günler; sahilde akşam oturmalarını, ormanda yapılan yürüyüşleri, piknikleri ve doğayla iç içe seyahatleri de beraberinde getiriyor. Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, satışa sunduğu WMF markalı termoslarla kahvesini, çayını ya da soğuk içeceklerini her daim yanına almak isteyenler için kaliteli, sağlıklı ve doğaya dost termos alternatifleri sunuyor.

Soğuk kış günlerinde sıcacık içecekleri her an yanımızda taşımamıza imkân tanıyan termoslar; buz gibi içeceklerin ısısını da uzun saatler boyunca muhafaza ederek sıcak yaz günlerinin de kurtarıcısı oluyor. Kullanıcılarını dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus; satışa sunduğu WMF markalı termoslarla ofiste, kampta, bisiklet sürerken, spor anında veya arabada sıcak ya da soğuk içeceklerini yanlarında taşımak isteyenlerin kurtarıcısı oluyor. Paslanmaz çelikten üretilen termoslar, yeniden kullanılabilme özelliğiyle sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor.

Fonksiyonel boyutu sayesinde pratik kullanım sağlayan kısa bakır termos

WMF markasının kısa bakır termosu, işlevsel boyutuyla her an her yere taşınabiliyor. Sıkıca kapanan kapak sayesinde mühürlenen termos, çift duvarlı yalıtım gövdesiyle içecekleri 6 saate kadar sıcak, 12 saate kadar soğuk tutabiliyor. Özel kulp tasarımı ile konforlu bir tutuş ve kavrama sağlayan termos, sızdırmazlık özelliğiyle de kullanıcılarına güvenli bir kullanım imkânı sunuyor.

Birçok testten tam not alan Impulse kişisel termos

WMF markasına ait Impulse kişisel termos; 360° özelliğiyle kapağın her yönünden içilebiliyor, böylece dökülme riski en aza inmiş oluyor. 350 mililitre kapasiteye sahip termos sade ve modern tasarımıyla da dikkat çekiyor. Parlaktan mata, siyahtan bakıra birçok renk seçeneği bulunan termosun paslanmaz çelik yapısı ve çift duvarlı yalıtımıyla içecekler saatlerce sıcaklığını ya da soğukluğunu koruyabiliyor. Bu özel termoslar, Alman dergisi Haus & Garten’in yaptığı testte sıcak tutma, sızdırmazlık ve kırılmazlık gibi birçok testten geçerek en iyi derecelendirme olan “Çok İyi”ye layık görüldü.

Her ihtiyaca ve tarza uygun tasarımlarıyla dikkat çeken WMF markalı termoslara, Enplus’ın Türkiye genelinde yer alan 26 mağazasından ve www.enplus.com.tr internet sitesinden ulaşmak mümkün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>