Haberde Bursa

Vanspor Şampiyonluğa Bursa’dan Koşacak!

04.08.2020
867

Vanspor’a Bursa’dan transfer! Bursa Van İli ve İlçeleri Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Asker Karataş 8 Ağustos’ta yapılacak olan Vanspor Olağan Kongresi için 81 vilayetteki Vanlılardan yönetici istenildiğini belirterek; “Tam Birlik ve Beraberlik zamanı. Vanspor’a Bursa’daki Vanlılar olarak tam destek veriyoruz. 81 ili Vanspor’da buluşturma noktasında bizdende 2 isim istediler. Aday olmak isteyen işadamı ve yöneticilerimize destek vermeye hazırız.” Dedi.

TFF 2. Futbol Ligi’nde mücadele eden ve koronavirüs salgını dolayısıyla sezonu 7. Sırada tamamlayan Vanspor’da 8 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan kongre heyecanı var. Mevcut Başkan Servet Yenitürk ve yönetiminin yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, İstanbul’da İşadamı Murat Çevik’in aday olacağını açıklamasının ardından yeni isimler henüz ortaya çıkmadı.

“VANSPOR BURALARA KOLAY GELMEDİ”

Vanspor’un çok zorlu süreçlerden sonra ikinci lige çıktığını belirten Başkan Karataş; “ Vanspor büyük bir mücadele ile bugünlere geldi. Maddi ve manevi olarak çok yıprandı. Mevcut başkan Servet Yenitürk milyonları döktü ve takımı 3’cü ligden 2’ci lige çıkardı. Yenitürk’ün şahsında emeği geçen yöneticilerimize, futbolcularımıza ve Vanspor’u yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetimin 1 lig hedefinde başarılı olacağına inanıyorum.” Dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>