Haberde Bursa

Vakit geldiğinde gör bak “daha neler olacak” neler!

09.06.2021
282

“Bizlere verdiğiniz muhalefet etme yetkisi ile ilçemizin problemlerini mecliste gündeme getiriyor, çözüme ulaşması noktasında Orhangazi belediye yönetimini hizmet etmeye zorluyoruz.” Sözler İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya’ya ait. Kaya; ” Ancak gün geçmiyor ki türlü bahaneler ve üslupsuz tavır ile karşılaşmayalım. Son Haziran meclisinde yeni bir çaresizliğe ve özrü kabahatinden büyük söylemlere şahit olduk. En açık örneği mevcut belediye yönetiminin gençlerimiz ile ilgili duyarsızlığına yaptığımız eleştirileri sürekli Kovid pandemi süreciyle örtmesine Maalesef alıştık. ”Pandemi den dolayı spor müsabakaları yapılmıyor sizin haberiniz yok galiba” şeklinde ki gayri ciddi cevaplar 2019 yılında Bursa deplasmanına gitmeye araç vermediğiniz için oynanan ligden çekilmek zorunda kalan kız voleybol takımı ayıbının üzerini örtmeyecektir.

UFAK OLAN SENİN VİZYONUN SN. BEKİR AYDIN

Bunun gibi sorupta cevap bile alamadığımız onlarca kötü örnek varken son mecliste Belediye Başkanı Sn. Bekir AYDIN’IN küçümseyici sözleri kamuoyu adına hepimizi rencide etmiştir. Sn. Belediye Başkanının ”sizler Genel Başkanlarınıza daha rahat ulaşırsınız, netice de yapısal olarak daha ufak pozisyonda olduğunuz için daha rahat gündem yapabilirsiniz” sözleri tüm siyasi partilere saygısızlık olup aslında içinde bulunduğu çaresizliğin itirafıdır. Mevcut Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yönetmek açısından sistemi nasıl kilitlediğinin, ilçelerdeki tasarruflar dahi Sn. Cumhurbaşkanının iki dudağı arasından çıkacak sözlere kaldığının itirafıdır. Ezcümle Ak parti milletvekillerinin bir vasfının olmadığının, Ak parti İl başkanlığının, Genel Merkez yöneticilerinin, Bakanların yetkisizliğinin yanında sorunları iletmek noktasında da yetersiz manasında ”Ak parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a biz ulaşamıyoruz sizler duyurursanız Orhangazi için bir şeyler yapabiliriz” anlamına gelmektedir. ”Ben ulaşamıyorum, İlçe ve İl başkanım ulaşamıyor, Milletvekillerimiz ulaşamıyor hatta bakanlarımız ulaşamıyor” sizler Genel Başkanlarınız aracılığıyla gündeme getirirseniz İznik gölünü kurtarırız diyor Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın.

AK PARTİ ÜST KADEMELERİ DUYUN BEKİR BAŞKANIN SESİNİ

Biz Belediye Başkanının yalancısıyız. Ancak sürekli yer değiştirmekten yetki karmaşası yaşayan belediye personeli, neyi kimden isteyeceğini bilmeyen bir belediye başkanımız olduğu için cevabı sizlerden bekliyoruz Sn. Alinur AKTAŞ, Sn. Davut GÜRKAN ve bölge milletvekilimiz Sn.Zafer IŞIK nezdinde Bursa Ak parti Milletvekilleri duyun Orhangazi’nin sesini. Zira biz buradan cevap alamıyoruz. Basından sorduğumuz sorulara cevap vermek yerine suçlayıcı, aşağılayıcı tavırlar, mecliste sorduğumuz sorulara bir hafta hazırlık yaptıktan sonra verilen cevaplar kamuoyunun malumudur. Böyle bir şey duyduk siz gidip bakın, şurada problem var birazda siz ilgilenin, göl elden gidiyor genel başkanınıza söyleyin… Eee sizin göreviniz ne deyince kızıyorsun Sn. Bekir AYDIN. Merak buyurmayın duyuruyoruz, duyurmaya devam edeceğiz. Vakit geldiğinde gör bak ” daha neler olacak neler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>