Haberde Bursa

URBAN Care, gençlerin en çok güvendiği ve tercih ettiği markalar arasında yer aldı

05.08.2022
635
Saç bakım markası URBAN Care, Beykoz Üniversitesi’nin akademik desteğiyle Türkiye İtibar Akademisi tarafından gerçekleştirilen ‘G250 Türkiye Gençlik Endeksi’ 2022 Araştırması sonuçlarına göre; 18-24 yaş arası genç kitlenin en çok güvendiği ve tercih ettiği markalar arasında yer aldı.

 

Türkiye İtibar Akademisi tarafından, Beykoz Üniversitesi’nin akademik desteğiyle gerçekleştirilen ‘G250 Türkiye Gençlik Endeksi 2022 Araştırması’ sonuçlarına göre, saç bakım ürünlerinde global devlerle yarışan URBAN Care, 18 – 24 yaş arası gençlerin en çok güvendiği ve tercih ettiği kozmetik markaları arasında yer almayı başardı.

Bu yıl 18 Nisan – 13 Mayıs tarihleri arasında ikincisi gerçekleştiren G250 araştırmasında, 50’ye yakın farklı sektörde faaliyet gösteren şirket ve kurumun, gençlerin nezdindeki itibarı ve güveni ölçümlendi.

Saç bakım ürünlerine karşı yeni nesil, pratik ve hızlı çözümler sunan, Türkiye’nin yanı sıra 15’i aşkın ülkede geniş ürün yelpazesini tüketicisine sunan Urban Care da listede yer alarak başarısını tescil etti. Selen Kozmetik CEO’su Selen Yorgun Tavit, kendilerine bu gururu yaşatan genç tüketicilere sonsuz teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>