Haberde Bursa

URANYEN ASTROLOJİ ULUSLARARASI EĞİTİM SERTİFİKASI

25.04.2022
597

Astrolojinin uzmanlık dalı olarak bilinen Uranyen astroloji, ülkemizde de yoğun ilgi görmeye başladı. Türkiye’de sınırlı sayıda bulunan Uranyen astrolog olabilmek için temel astrolojiden farklı bir eğitimin alınması gerekiyor. Türkiye’nin Uranyen astroloji eğitimi veren ilk hocalarından olan Uranyen Astrolog Berna Müldür, eğitimlerindeki standardı yükseltmek kapsamında, eğitim sonunda verdiği sertifikalarını dünya çapında geçerli olan Cardcert Uluslararası Standart ile belgeledi.

Uranyen Astrolog Berna Müldür’ün eğitim ve hizmet kalitesi; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardında uluslararası tescillenmiş olup aynı zamanda elektronik sertifika ile ilgili sözleşme kapsamına ilişkin genel şartlara uyumluluğundan dolayı cardcert tarafından belgelendirilmiştir.

Müldür konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Eğitim programlarımızın sonunda resmi eğitim belgelerimiz ile birlikte Cardcert Elektronik Sertifika ve akıllı kimlik kartı vereceğiz. Katılımcılarımız tarafımızdan edindikleri tüm eğitim belgelerini içerisinde bulundurabilecekleri, dünyanın her yerinde online olarak izlenebilirliği olan bir karta sahip olacaklar. Bu kartı Cardcert Uluslararası Belgelendirme kayıtlı elektronik sertifika ve akıllı kimlik kartı olarak yanlarında taşıyarak kullanabileceklerdir” dedi.

 

www.bernamuldur.com

Berna Müldür Kimdir?

Berna Müldür 10 Mayıs 1969’da İstanbul’da doğmuştur. Uzun yıllar aile şirketinde yöneticilik yapmıştır. 2012 yılında Öner Döşer Astroloji Okulu’nda klasik astroloji, soru ve seçim astrolojisi eğitimlerini tamamlamasının ardından profesyonel astroloji danışmanı olarak çalışmıştır.

2017 yılından bu yana Uranyen Astrolog unvanıyla Uranyen Astroloji ve Asteroid eğitimi vermektedir.

Evli, bir çocuk annesi olan Berna Müldür, eğitmen astrolog olarak çalışmasının yanı sıra kendi kurduğu turizm şirketinde de yöneticilik işine devam etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>