Haberde Bursa

Türkiye’nin Anahtarcılar Kulübü 7 yaşında

05.07.2022
123

Kale Anahtarcılar Kulübü, sektörün güçlü kalması için büyüyerek yoluna devam ediyor

Kale Kilit’in kurulduğu günden bu yana benimsediği ‘Birlikte çok daha büyüğüz’ misyonundan hareketle 2015 yılında kurduğu Kale Anahtarcılar Kulübü, bu yıl yedinci yaşını kutluyor. Kale Kilit, mesleki ve sosyal bir ağ oluşturma, üyelerinin gelişimlerine katkıda bulunma hedefiyle hayata geçirdiği kulüp aracılığıyla, sektör ortaklarının bir arada ‘Kale gibi’ güçlü kalmasına yardımcı oluyor.

Kale Kilit tarafından sektörün değer zincirini oluşturan en önemli halkası olan anahtarcıları bir araya getirme hedefiyle 2015 yılında hayata geçirilen Kale Anahtarcılar Kulübü, bu yıl yedinci yaşına giriyor. Anahtarcıların ve çilingirlerin mesleki gelişimini desteklemek, aralarındaki iş birliğini güçlendirmek ve sektör emekçilerinin yanında olmak amacıyla kurulan kulüp, 500’ü aşkın üyesiyle her geçen gün daha da büyüyen bir aile olarak yola devam ediyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki anahtarcı ve çilingirleri kapsıyor

Dijitalleşen dünyada iş ortaklarının iletişimini ve etkileşimini artırmayı da hedefleyen Kale Anahtarcılar Kulübü platformu, gelişmiş dijital alt yapısı sayesinde Türkiye’nin dört bir yanındaki anahtarcı ve çilingirlerin birbiriyle iletişim halinde olabilmesine olanak tanıyor. Üyelerin, mesleki ya da kişisel gelişimleri için eğitim içeriklerinin de yayınlandığı sistemde, üyeler birbirlerini arkadaş olarak ekleyebiliyor ya da forum bölümü sayesinde merak edilen konular hakkında diğer üyelerin fikirlerini alabiliyor. Kale Kilit ayrıca yine bu portal üzerinden düzenli olarak yeni ürün eğitimi vererek anahtarcıların sattıkları ürünlerle ilgili tüm detayları öğrenebilmelerini sağlıyor. Üyelerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlayan Kale Anahtarcılar Kulübü, kazan-kazan kurgusuyla üyelerine birçok avantajı bir arada sunuyor.

Kale Anahtarcılar Kulübü birlikte büyük

‘Birlikte daha büyüğüz’ mottosuyla hareket eden kulüp, sektörün kurumsal bir yapıya ulaşması için çalışıyor. Türkiye’de bir ilk olan bu girişimle, son tüketici ile sürekli temas içinde olan anahtarcı ve çilingirlerle ortak bir paydada buluşan Kale Kilit, değişen kullanıcı beklentilerine de cevap vermeyi hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>