Haberde Bursa

Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim

18.05.2022
665

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Bu değişmez, ben alışığım. Ancak yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir.” dedi.

Kılıçdaroğlu: Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim

CHP’DEN ‘TROL’ AÇIKLAMASI

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan twitter hesabından, “Gülay Yedekçi arkadaşımızın projesini çarpıtan trollere diyorum ki, başınıza Kemal Kılıçdaroğlu kadar taş düşsün. Atatürk Havalimanı sizin hayal edemeyeceğiniz güzellikleri barındıracak kadar büyük. Hem havalimanı kalacak hem de o güzelliklerle yeniden hayat bulacak” paylaşımında bulundu.

SURETİ MUHALİF GÖRÜNENLERE DİKKAT ÇEKTİ  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Özkan’ın paylaşımını alıntılayarak, “Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Bu değişmez, ben alışığım. Ancak yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir. Sarayın troll içeriklerini yayanlara bakmak yeterli olacaktır kanımca” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>