Haberde Bursa

Türkiye Değişim Partisi Bursa: “Tarihin Başkenti Bursa Sahipsiz Değildir!”

03.07.2022
285

Türkiye Değişim Parti Bursa İl Başkanlığı; il genelinde düzenlediği etkinliklerle Bursa’nın nabzını tutuyor. İl Başkanı metin Yıldırım ve il yöneticilerinin hazırladığı programa ilçe başkanları ve partiler katıldı. Etkinliğin onur konuğu ise yakın zamanda Yunanistan’da Türklerin onuru için giden ve büyük çıkışa imza atan  Genel Sekreter Teoman Mutlu’ydu. Etkinliğe; Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli’de katıldı.

İl Başkanı Metin Yıldırım ve İl yönetiminin ev sahipliğinde gerçekten etkinlikte Genel Sekreter Teoman Mutlu; “Biz TDP olarak hiyerarşik düzen içinde hiç bir ittifaka dahil değiliz. Yakın zamanda Yunanistan’a barış adına gittik. Ama orada şahsımıza hakaret düzeyinde sataşmalar olsa da Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül’ün devlet adamlığı tecrübesi ile bu süreci Türkiye lehine sonuçlandırdık. Bursa bizim için değerli. Bursa’yı yakından takip ediyoruz. Bursa’yı kazanan Türkiye’ye hükmeder. Türkiye de ilk kez kendi yöneticilerimiz üzerinden Gölge Bakanlık Kurulu oluşturduk. Bunun amacı kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıkları daha yakından görebilmek ve bunu kamuoyu ile paylaşmak. Hükumetin attığı her adımda icraatlarını adım adım takip ediyoruz. TDP ülkenin makus kaderini değiştirmek için partinin tüm mensupları and içmiştir. Değişim’i Bursa’dan başlattık. Esnafa, çiftçiye, işçiye, memura, emekliye, emekçiye, üniversiteli öğrenciye, işsize derman olacağız.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli ise, “Bursa’dan yükselen çığlığa kayıtsız kalamadık. Her gün artan tempomuzla Türkiye ile kucaklayıcı siyasetimizle iz bırakıyoruz. Bu pazar seçim olsa seçime girebilecek partiler arasındayız.”

İl Başkanı Metin Yıldırım; “Her şeyin eksik olduğu Bursa’da vatandaşlarımızın sofrasında huzur olsun diye siyaset sahnesindeyiz. Bursa’nın kazanımlarını heba ettirmeyeceğiz” dedi. TDP Heyeti Bursa’dan “iktidara yakınız” mesajı verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>