Haberde Bursa

TÜRK GENÇLİĞİNİN GELECEĞİNİ ELİNDEN ALMA OPERASYONU

03.08.2022
673

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ÖSYM Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı.

BU TÜRK GENÇLİĞİNİN GELECEĞİNİ ELİNDEN ALMA OPERASYONU

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ‘’Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iddialar üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından DDK’ye inceleme talimatı verilmesinin olumlu bir adım olduğunu ancak mesele sadece bu değil. 2006 sesinden bu yana değişik şifreleme sistemleriyle Fetö ve bazı cemaat ve tarikatların, yolsuzluk yaparak gençlerin ve yurttaşların geleceğini karartmaları ile ilgili bir çalışmadır.’’ dedi.

‘’Zafer Partili uzman arkadaşlarımızın bu sınav ve bundan önce yapılan sınavla ilgili tespit etmiş oldukları şifreli yolsuzluğu önümüzdeki günlerde Türk kamuoyuyla paylaşacağız.
2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kurulu (DDK) tarafından başlatılan soruşturmanın sadece 16 soruyla sınırlı kalmamalı bundan önceki sınavlarda kullanılan şifreleme yöntemi araştırtılmalı.’’ diye sözlerine devam etti.
‘’Kasaplar Odasında kasaplar büyük ve küçükbaş hayvanların kesimi ile ilgili organize oluyorlar ÖSYM’yi kasaplar odasına bağlayalım çünkü ÖSYM’de Türk gençliğinin geleceğini katlediyor. Yeter artık bir değil iki değil, yıllardan beri böyle devam ediyor.’’dedi.
KPSS sorularını yayınlayan yayınevi sahibi, ÖSYM’den pek çok ihale almış!
‘’Hiç kimsenin hiçbir şeye inancının kalmadığı ve bundan dolayı gençlerin Türkiye’yle ilgili heyecan ve umutlarını yitirdiği bir döneme girdik. Devletin yaptığı sınavda yolsuzluk olur mu? Ama oluyor. Bu fark edildi. Devlet mi fark etti? Sınava girenler fark ettiler. Sonra öğreniyoruz ki sınav sorularını hazırlayan dershanenin sahibi ÖSYM’den ayrıca başka ihaleler almış. Ne kadar büyük bir tesadüf. Hem gençlerimizin hayatını karartıyorlar hem de zenginleşiyorlar. Özetle bu yaşanan rezalete karşı herkesin ayağa kalkıp, yeter artık demesinin zamanı geldi. ’ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>